Hogy lehetne újból bízni az emberekben?
Kedves kérdező! Én is igy vagyok vele! Szólj ha rájöttél a titkára!
Szerintem jó emberismerőnek kell lenni. Rám van h mondják gyanakvó, bizalmatlan vok.
Szerintem el kell fogadni h az emberek olyanok amilyenek, vannak jó meg rossz paszban. Van mikor nemet mondanak vmire, vagy nem érdekli őket vmi. Ezt el kell fogadni! Gyűjteni kell a jó tapasztalatokat, és arra kell fókuszálni!
Nem szabad túl sokat elvárni az emberektől, mint amire képesek!
Van aki jobban érzékeny dolgokra mig más észre se veszi azokat. Ez egy adottság , nem tul sokat tehetsz ellene. Max ha vmi nem tetszik, azt nem félsz megmondani, mert senki nem fog helyetted kiállni!
Vigyázz mert a rosszindulat elvihet nagyon rossz irányba!
Valamint bízni kell magadban h ha bármilyen helyzet jön te jól fel tudod mérni, és kezelni, ehez rutin is kell.
Csak most nézem,hogy kissé helytelenül írtam le a kérdést:)
Hát bizony a vélemény kinyilvánítással is van gond,mert ha elmondom a véleményem abból hatalmas viták vannak és hát már eléggé unom a behodólás szerepét,meg azt is ,hogy minden hülyeség után én kezdeményezzem a békülést.Ezek a meglévő barátok,ismerősök.Már gondoltam rá,hogy megkéne szakítani velük a kapcsolatot és új ismertségekre szert tenni,de mint írtam képtelen vagyok bízni bárkiben is.Az az eset áll fent,mint abban vizes poharas mondásban:félig tele van a pohár vagy félig üres.Na nálam a félig üres van,mert minden mondatból a rosszat szűröm csak ki,a rengeteg csalódás miatt.De talán idővel lesz ez még jobb.:)
Igen! Félsz közel menni a tűzhöz, mert egyszer már megégetted magad!
Határozd el h amig vki nem ártott neked addig bizol benne, utána meg attól függően h mit követett el vagy leszidod v megszünteted vele a kapcs!
Szerintem azért hódolsz be mert félsz h akkor nem fognak szeretni! Te szeresd magad először is! És akkor nem fogsz függeni más szeretetétől!
A becsület fontosabb mint h szeressenek! Aki nem tisztel az nem is szeret, és arra nincs is szükség.
Az a csoda h a pasik nem szivattak még le!
Igen, gyakori de ez egy nagy hülye általánosítás! Ilyen alapon minek születünk meg, ha ugyis meghalunk!
A bizalom igenis fontos! Meg az emberismeret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!