Hogy lehetne elviselni ezeket a lányokat? 15/L (bőv. Lent)
Most kerültem középsuliba, és hát van az osztályban néhány "nem túl kedves", kiállhatatlan lány. Mindenkit kibeszélnek (azt is, aki jelen van, azt is, aki nem), lesajnálnak, kiröhögnek, és úgy beszélnek másokról, mintha ők tökéletesek lennének. Mindenkit, akiben találnak valami kivetnivalót, bántanak. Vagy a külseje miatt, vagy a belsője miatt, esetleg mindkettő. Még csak 4. hete járunk suliba, de már ki nem állhatom őket. Ma például én voltam a célpontjuk, aztán miután kellően kiröhögték magukat rajtam, hozzátették, hogy "Nyugi, xy-t is ki szoktuk beszélni". Aha, nagyon megnyugtató. Ma is olyanokat kérdezgettek, amihez semmi közük, és egyáltalán nem olyanok voltak, amiket azért tesz fel az ember, hogy megismerje a másikat... (Gondolok itt a szűz vagy? Szőrös a lábad? Borotválod ott? é hasonló kérdésekre...) Illetve 600X megkérdezik, hogy mért vagyok ilyen vékony, én meg 600X elmondom, hogy genetika, örököltem, blabla, nem tudok hízni, utálom, blablabla... De csak piszkálnak vele, holott nem tehetek róla. Miért kell a másikat olyanért kiröhögni, kiközösíteni, amiről nem is tehet? Meg úgy egyáltalán, miért kell valakit bármi miatt is kiközösíteni? Ők se tökéletesek, sőt...
Hogy bírjak/bírjunk még ki velük 4 évet? Komolyan mondom, kikészítenek. A mai nap után még azt a nagyon kevés, maradék önbizalmamat is elvették. Aztán csodálkoznak, hogy ilyen vagyok...
Köszi a válaszokat!
Első: Akkor meg abba kötnének bele...
Második: Az osztályból is vannak barátnőim. Vagyis... nem tudom, hogy ennyi idő után már annak lehet-e nevezni őket. Illetve sulin kívül is van 2, az egyikük egy volt osztálytársam, a másikuk pedig egy hosszú sztori.
Ha ez vigasztal valamiképp örülj h nem fiú vagy mert még naponta 50X egy jó nagy pófót le is vágnának neked.
Mert részükről mekkora poén már megalázni a másikat.
Személyes tapasztalat és most nem sajnáltatnám magam de engem egy cseppet sem vigasztal h "Majd ők lesznek a jövő csövesei" Még is mire megyek én azzal v akár te v akárki akit éppen kínoznak v megkínoztak.
Sajnos az a helyzet h te is ki lettél pczve. Tehát ha nem akarod h piszkáljanak v beállsz a sorba és úgy viselkedsz ahogy ők v áthelyeztetted magad magántanulói státuszba.
Bár sanszos h 15 évesen még kell hozzá szülői beleegyezés, de ha sikerül akkor csak vizsgázni jársz majd be félévente v is évente 2X és a kutya nem fog bántani.
Ha másik iskolába mennél ott is ugyanez van sorry.
4 általános és 3 középbe jártam, mire le tudtam érettségizni tudom miről beszélek.
Ja és ha a tanárokhoz mennél egy nem ér semmit nem foglalkoznak vele.
Ha valamiképp be is hívják a téged szívató gyerek szüleit ez annyit ér mint bazuka ellen az integetés v is semmit.
Kettő csak még jobban rád szállnak majd.
Sajnos ez van akár kövér vagy akár sovány, fiú v lány, sapkával v anélkül tök mind 1 részükről mindig kell valakit szívatni. Aki most éppen te lettél mert nekik ez egy "jó játék" gyerekcsíny poén, ugratás...
Bár én ezt kínzásnak hívom.
És fogadd őszinte részvétem nekem 9 évig volt részem hasonlóban a 12 alatt.
Ha nem akarsz hasonló lányként viselkedni mint a kínzóid erőteljesen javaslom győzd meg a szüleidet a magántanulói státuszról, különbem pokoli 4 év vár rád.
Egy egykori sorstársad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!