Tényleg lenézik az emberek, azokat a noket/lányokat, akiknek a derekukra tetoválva van?
Hát én most szereztem rola tudomast, hogy az ilyen fajta tetovalast r*bancrendszamnak nevezik, meg hogy a stricik regen ugy jeloltek meg a noket, hogy egy pillangot tetovaltak a derekukra... elvagyok képedve, eskuszom!! én pont egy pillangos tetkot csinaltattam magamnak a derekamra egy éve....akkor most ne is merjek strandra menni, mert lenéznek vagy megbélyegeznek? Én teljesen jó kapcsolatban vagyok a párommal, szeretjuk egymást és egyáltalán nemvagyok r*banc!
23/L
Nincs azzal semmi gond! Ha bénán megy a kettyintés, akkor tud a pasid nézelődni, olvasgatni közben, esetleg alkoholos filccel bajuszt rajzolni a lepkédnek stb.
Kiskoromban nekem is volt tetkóm (donaldrágós felnyalós), de aztán kinőttem a hülyéskedésből. Viszont van olyan, akinél ez nem történik meg egész élete során sem.
Ja, pl. maga a tetoválás, meg az hogy ezzel elhiszed, hogy egyéni vagy, miközben csak egy sima ribi (ld. önként vállalt r.ibancrendszám).
De még szerencsés is vagy, mert egy pónival, delfinnel, még az infantilizmus is igaz lenne rád.
Akárhogy erősködsz, az a tetoválás proli. Hála Istennek, hogy 2013-ra eljutottunk oda, hogy ez a tetkó gáznak minősül, eleve nem szabadott volna bejönnie a divatba.
Amúgy meg, az emberek 99 %-a a külsőd alapján ítél, szóval hiába bizonygatod itt, hogy nem vagy r*banc, attól az emberek még elkönyvelték ezt a tetkót r*bancrendszámnak és ez ellen nem tudsz semmit tenni. Max. magadra tetováltatod, hogy nem vagyok ribi.
te vagy a 100ból az egyik,akinek ilyen tetoválása van,de nem r*banc.olyan,mint a cigányok.ott sem "sinter" az összes.
egyébként megmondanád,hogy miért pont pillangó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!