A zenélésből meg lehet élni?
Sziasztok! 14 éves fuvolista lány vagyok. 8 éve fuvolázom és imádom! Ezzel akarok tovább tanulni, de akit eddig kérdeztem, szerintük nem tudok belőle megélni. Jó tanuló vagyok, nem csak ez az egyetlen amihez "értek" de mindennél jobban szeretném ezt csinálni! Mi a véleményetek?
U.I: undorító "fuvolás" viccekkel kíméljetek
Ismerek fuvolás nőt aki Angliában egy neves zenekarban dolgozik, és nagyon jól keres.
Ha megvan a megfelelő végzettséged, ha jó helyre betudsz kerülni akkor mint hivatásos fuvolista szépen kereshetsz vele.
Hat a berzeneszsegbol sem lehet tul jll megelni... erdemes elvegezni mellette mondjuk egy OKJs szakmat, ami keresokepes
egyebkent tervezek valami kelta-pogany hangzasu folkzenekart csinalni, ha van kedved efdeklodj:)
azért hozzá kell tenni, hogy sok lemondással jár..
ismerek zenei konzis embereket, napi 4-5 órát gyakorolnak az adott hangszeren.. ez épp elég idő ahhoz, hogy suli után ne a haverokkal legyenek, meg ne sorozatokat nézzenek, hanem kőkeményen gyakoroljanak.. nem könnyű..
és ha fel is futsz, ahhoz is idő kell.. annak idején Presser Gábor is egy "rivális" zenésznél kért állást, mint hangtechnikus, mert nem egyszerűen nem állása, hanem igencsak megélhetési problémái voltak.. aztán azért mégiscsak befutott:) (bár kár volt eladnia magát a TVnek, dehát a pénz ugye..:S )
a zenekaros ajánlat továbbra is él:) (2es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!