Meg lehet úgy élni egy érzelmet hogy az ellentettjét az ember nem tapasztalta még és utána sem fogja?
egy kicsit összezavarodtam, annyi kérdést írtál.
A szerelemmel együtt jár az elmúlás is, de nem feltétlenül leszel magányos utánna. de lehet valaki kapcsolatban, és azt hiszi szerelmes, de mégis magányos.
ezek szerint te soha sem voltál búskomor, mindig boldog voltál, és biztonságot éreztél? érdekes amit írsz,mert az életben az a normális, ha az ember megéli mindkét állapotok, hol boldog, hol melakólikus. Az érzelmeket meg kell élni, és ha önmagadban megtalálod a biztonságodat, de nincs mondjuk párkapcsolatod, attól még nem leszel magányos. A szerelemben elvész az ész, szárnyalsz, minden sokkal szebb és tökéletesebb. Ha a kérdésed arra célzott hogy úgy érzed szerelmes vagy, de ismeretlen az érzés, hát nem hinném, hogy bármitől is félned kellene, mert szerintem csak az az ember éli meg egyoldalúan az életét, akik racionálisan közelítenek az élethez, és a kapcsolatokhoz. Bátran ismerd meg az érem másik oldalát, hidd el, hogy szükséged van rá:)bármi is legyen azon a másik oldalon!remélem valamit tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!