Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mittegyek hogy elkezdjek...

Mittegyek hogy elkezdjek élni? 21F

Figyelt kérdés
nagyon semmit sem csinálok csak egyetemre járok és tanulok,habár nagyon megromlottak az eredményeim!!nincs kedvem semmihez,már az élethez sem!!haveri,baráti köröm nincs akivel szórakozni mennék!mitcsinálja??

2013. szept. 1. 16:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%

És fölvettek az egyetemre ilyen ramaty helyesírással? Ajjajj, csak nem a Kodolányira jársz? :D

Oké, bocs, szóval ha a tanulásban sem leled örömöd, és senkid sincs, akkor járj el szórakozóhelyre, ahol a te ízlésednek megfelelő zenét nyomják, és kezdj el beszélgetni az emberekkel.

Másik ötlet: civil szervezetek? önkénteskedés? önsegítő klubok?

2013. szept. 1. 16:17
 2/14 A kérdező kommentje:
nem nem oda járok!!siettem bocs!! csak tudod eddig az egyetem vigasztalt abban,hogy majd igenis egyszerlehetek még valami!!
2013. szept. 1. 16:21
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Nagyon idegesítő!! Hogy minden mondatod végére!! Felkiáltó jeleket teszel!! Így tök retardáltnak tűnsz, már bocsi. És az offért is bocsi.
2013. szept. 1. 16:54
 4/14 A kérdező kommentje:
na ezt köszi :))tényleg :)) lehetne szebben is:) 'csak szokásból teszem.
2013. szept. 1. 16:55
 5/14 anonim válasza:
100%

Sokszor voltam úgy, hogy nem láttam értelmét az egyetemnek sem, amitől azt vártam, hogy legyek majd valaki, de ezt igazából a szüleim mondogatták, hogy az egyetem kell ehhez. Nem kérdeztem meg magamtól viszont, hogy mi az az értelmes cél, amiért dolgozni akarok majd, és ehhez milyen munka passzol, amire másoknak is igénye van (ergó megfizetik), és én is élvezem, tehát nekem is sokat ad.

Fontos tudnod, hogy figyelhetsz a sajátn igényeidre, és megtalálhatod azt a területet és azt a célt, ami téged érdekel, és ami a te értékeid és életfelfogásodat kifejezi, akkor is, ha a környezetedet más érdekli. Ha megtalálod a megfelelő területet, ami érdekel, és amiért szívesen tennél, barátokat is könnyebben fogsz találni, olyanokat, akiknek hasonló az érdeklődési köre.

Az életnek amúgy az az értelme, amit mi adunk neki, és mindig van értelme, még ha éppen nem is látjuk, hogy mi az. Ha rá akarsz jönni, hogy nálad ez mi, van ehhez egy jó kérdéslistám, pályaválasztáshoz szoktam ajánlgatni, de sztem neked is sokat segíthetne. Dobj egy privit, ha szeretnéd, hogy elküldjem a linket, ahonnan le tudod tölteni. Nekem ezek a kérdések segítettek, hogy hosszú keresés után végre megtaláljam azt az értelmes célt, amiért dolgozni akarok.

2013. szept. 22. 16:48
 6/14 A kérdező kommentje:
szia :)köszi a válaszod :)lehet a linket küldeni :) én amúgy az egyetemet szeretem,meg a szakotis amit tanulok,csak valahogy az életem padlón van :) tudsz valamilyen könyvet is ajánlani?
2013. szept. 22. 16:56
 7/14 anonim válasza:

Könyv hirtelen nem jut most eszembe, de egy film igen, itt meg is nézheted, magyar feliratos:

http://www.youtube.com/watch?v=enSGFPYHUfU

Az a címe, hogy az ambíciótól az értelemig.

A békés harcos útja c. könyv is jó Dan Millmantől.

2013. szept. 22. 17:12
 8/14 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. szept. 22. 17:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Utolsó mondatod:mitcsinálja??Már bocs.tanulj már meg írni,ha tényleg egyetemista vagy. Minden mondatot nagybetűvel kezdünk!Talán nagyon felületes is vagy,és igérgetős,ezek miatt is lehet hogy nincsenek barátaid.Ebben a témában nehéz tanácsot adni,főleg mert nem ismerünk.
2013. nov. 13. 19:07
 10/14 A kérdező kommentje:
Kérlek szépen elég bajom van amúgy is,nem hiányzik hogy valaki kioktasson ilyen apróságok miatt!
2013. nov. 13. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!