Mittegyek hogy elkezdjek élni? 21F
Figyelt kérdés
nagyon semmit sem csinálok csak egyetemre járok és tanulok,habár nagyon megromlottak az eredményeim!!nincs kedvem semmihez,már az élethez sem!!haveri,baráti köröm nincs akivel szórakozni mennék!mitcsinálja??2013. szept. 1. 16:09
11/14 anonim válasza:
Nem kioktatni akarlak,csak jó irányba kormányozni.Mások előbb veszik észre hibáinkat mint mi,tehát tanácsot is adhatnak,persze ha elfogadod.Egyébként minden az alapokon épül tovább,ha rossz az alapja a legjobb ház is tönkremegy.Ezért próbálj helyesen írni,mert a mostani írásod csapnivaló.Nyugodj meg,még van időd mindent rendbetenni,csak kezd el végre!
12/14 A kérdező kommentje:
Rendben akkor adj tanácsot,eleve a tanácsokat várom:)
2013. nov. 13. 21:06
13/14 anonim válasza:
Találj egy sportot, ezt műveld heti többször.
Találj egy témát, ami valóban érdekel, és egyetem mellett elmélyítheted benne a tudásodat. (Az egyetemen meg tanulj a vizsgaidőszak heteiben, áldozd erre minden évben azt a 3 hónapot.) Nem árt, ha valami hasznosat is tanulsz, pl. egy nyelv. Csakis azért hogy később többet keress.
Járj kultúreseményekre: filmvetítés, koncert, dj-set, biztos van ami neked is tetszik.
Ha ezek alapján betáblázod a napjaidat, heteidet, akkor
- nem lesz annyi időd hülyeségeken agyalni
- jobb lesz a közérzeted
- utóbbi következménye hogy jobb eséllyel kötsz ismertségeket is.
Ez a recept, én már megcsináltam egyszer.
14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen és megfogadom a tanácsod:)
2014. jan. 11. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!