Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ezek vajon az ideggyengesegnek...

Ezek vajon az ideggyengesegnek lehetnek a tunetei, vagy valami masrol van szo?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy kb. egy eve minden aprosagon felidegesitem magam, es rogton elkezdek orditani, tepni a hajam, es szetutni a falat, vagy esetleg sajat magamat, es kikarmolni, meg stb...

Nem tudom hogyan alakulhatott ki ez az egesz, de nagyon furcsa, es ha lenyugodtam mar csak meg vagyok sajat magamon lepodve, hogy miket csinaltam.

Szerintetek ez mi lehet?

2013. szept. 21. 12:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Mesélj kicsit arról, milyen életed volt az előtt, hogy ez kialakult. Mondjuk hogy mennyire volt stresszes, ért-e valami nagyobb sokk, fájdalom, és hasonlók.
2013. szept. 21. 12:38
 2/2 A kérdező kommentje:

Rendben.

Az volt a helyzet, hogy az osztalytarsaim elkezdtek megutalni 5.ben (most 8.os vagyok, es meg mindig utalnak) Na mindegy. En egy olyan szemelyiseg vagyok, aki nem birja az egyedulletet, es egyre depressziosabb voltam, mert a rokonaim is mind utalnak, es leneznek... Tehat elkezdtem egy idoben vagni az ereimet ezert, es hasonlok, de mar leszoktam, es beletorodtem abba, hogy mindenki utal.

De ez az agresszivitas nem tudom mitol alakulhatott ki nalam, erdekes... Pedig a nyugodt szemelyiseg vallt eddig ram mindig, es most is. De most valahogy mindig felidegesitem magam mindenen, de fogalmam sincs mik lehetnek ezek a kirohanasok nalam...

2013. szept. 21. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!