Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Petefeszek ciszta tunetei,...

Petefeszek ciszta tunetei, hatasai? Mit tegyek? Kulfoldon vagyok. Kellene egy kis segitseg! Az orvosom nemsok mindent mondott!

Figyelt kérdés
Januar ota faj a mellkasom,aztan a gyomrom is elkezdett fajni.Parszor be is gorcsolt.Erre kaptam gyogyszert de azota is van gyomoregesem.A mellkasi problemamra jauar ota nem jonnek ra mitol van(mivel mint kiderult nem igazan a gyomromtol).Nem tudok hason feszukdni,konyokolni az agyon mert fajni kezd a mellkasom.Tompan mindig erzem,hogy faj de havonta 1-szer 1 hetig mindig jobban faj a mellkasom.Lelkileg nem tortent semi kulonos.Szoval a doki elkuldott mellkasi rogenre,de mivel akkor is kesett mondta menjek el egy uh-ra.Aztan 1 honapig otthon voltam ,most hogy visszajottem hivtak menjek vissza a dokihoz.Ma voltam es amennyire kivettem a petefeszek vezeteknel van egy ciszta(de azt nem mondta mekkora)Es mondta vekony a mehfal es ott is van 1-2 pici potty.Na ez igy nekem semmit az eg vilagon nem mond!Mondta ha most megjon hivjam fel a korhazat es menjek el vervetelre.Aztan meglatjuk!Renedesen beparaztam.Nem tudom mi van!Hogy esetleg ezektol volt e a gyomor es mellkasi fajasom,vagy semi osszefuggese nincs!Ami feltunik visszanezve:mondjuk nekem mindig ossze vissza volt meg de azert szules utan(4 eve) minden honapban megvolt +-par nap csuszassal.De a tavasz kezdete kozrul emlekszem egyszer hirtelen minden elojel nelkul elontott a ver.azota is ossze vissza jon meg.A multkor kesett 1 honapot(akkor kuldott el a doktorno uh-ra).Kb 5 napig tart ,az elso 2 nap tobb van.Nem voltam sosem gorcsolos,es most sem hala az egnek.Amig otthon voltam 1 honapig ettem,fagyiztam,nem is tornaztam,biztos voltam benne ,hogy hiztam.Mikor visszajottunk meglepodve lattam ,hogy nem hogy hiztam de fogytam 1.5kg.ezeket most mind elmondam a doktornonek de nem mondott semmire semmit.Annyit ha megjon menjek a vervetelre es ha megkapjak ok az eredmenyt akkor kerjek idopontot hozza es megbeszeljuk.De kozbe telnek majd a hetek.Meg elvileg 2 het mire megjon,arra 1 het mire megkapjak az eredmenyt ,de a doktornohoz cask 2 het mulva kapok mindig idopontot.szoval mar meglesz az eredmeny es cask 2 hettel utana tudom meg az eredmenyt.Aztan majd mondom neki kuldjon mar vissza megint uh-ra hogy valtozott e valami arra +2 hetet kell varni mira adnak idopontot.Szoval less okt. vege mire tudni fogok valamit!De csak nincs olyan nagy gond ha o nyugodt volt???Ezeknek a vizsgalatat irta a labor papirra:OESTRADIOL,PROLACTIN,FHS,TFT(EZ A PAJZSMIRIGY,ERRE MAR ALAPBOL SZEDEK GYOGYSZERT)CA 125,TESTOSTERONE,LH.Ennyi van a lapon.Szerintetek?Mit tegyek?Vagy cask varjak es kesz?
2013. szept. 16. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Legalább megmondta volna mekkora ciszta

Kell-e valamit tenni vele

2014. júl. 13. 13:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy attól borult fel a ciklusod

Talán le kéne szívni

2014. júl. 13. 13:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi volt a vérvétel eredménye ?
2014. júl. 13. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!