tudom rossz kategória ,de itt legalább válaszolnak.
Ez fontos, nagyon bevagyok parázva.
ma voltam nődokinál, 20éves lány vagyok, kiderült hogy a jobb betefészkemben van egy 2cm-es ciszta.
A mensim sose késik, a hasam kicsit fájdogál alul...a doki azt mondta 3hét után menjek vissza kontrollra.
Nagyon megvagyok ijedve, mi az a ciszta pontosan? Csajok nektek volt már? Ugye nem lesz bajom? Szeretnék késöbb gyerekeket, szeretnék szülni stb... nem akarom hogy ilyen fiatalon műtsenek vagy kivegyék a női dolgaimat
2013. aug. 15. 18:03
1/7 anonim válasza:
Ne ijedj meg elég sokmindenkinek van. Ha nem rosszindulatú és nincs vele semmi gond akkor nem fogják bántani. Viszont vizsgálatokra járni kell majd, hogy nem változik e vagy nem történik e vele valami.
2013. aug. 15. 18:11
2/7 anonim válasza:
90%-ban elmulik max gyóygszeres kezelésre. Midnne nőnek elöfodul ciszta a legtöbb nem is tud róla. Ezek gyakram jönnek mennek. Ritkán kell műteni és akkor sem veszik ki a női dolgaidat nyugi.....
2013. aug. 15. 19:47
3/7 anonim válasza:
Ott kezdődik a dolog, hogy egy 2 cm-es folyadéktartalmú képlet még nem ciszta. Cisztának 3 cm-től nevezik.
Ha félidőben vagy, szimplán egy érő tüsző, ami kb. most fog megrepedni.
Nekem egyébként volt 4 centis cisztám, 1 hónap alatt nyomtalanul eltűnt. Ahogy a petefészekciszták 90%-a.
2013. aug. 15. 20:53
4/7 anonim válasza:
nekem 1 éve van és nem csináltak vele semmit pedig már voltam vele kórházban is 1 hetet. Nekem nagyon sűrűn fáj és a múlt hónapban éreztem is amikor kipukkant 30 percig fel se bírtam állni de utána már jobb lett. Ne ijedj meg nem lesz semmi baj.
2013. aug. 16. 10:09
5/7 anonim válasza:
ja és én 17 vagyok (4. válaszoló vagyok)
2013. aug. 16. 10:10
6/7 anonim válasza:
Figyelj! 15 éves vagyok s a bal petefészkemen egy 5 cm átmérôjû ciszta van. Hormonkezelést kapok, ha nem segít akkor kés alá. Ne izgulj, ne keseredj el :) én sem teszem azt.
2013. szept. 11. 23:51
7/7 anonim válasza:
használj cickafark, kailla ülőfürdőt egy hónapig. nekem volt már olyan ismerősöm, akinek a cisztája elmúlt tőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!