Tényleg ennyire szörnyű lennék?
Lassan 20 éves leszek, és nem kellek senkinek...
Körülöttem mindenkinek már volt komoly kapcsolata (vagy éppen most is tart) nekem meg soha semmi. Tényleg nem értem, most is az egyik barátnőm összejött egy aranyos és helyes fiúval, pedig elég molett a lány, nekem meg soha nem jön össze, pedig magas vagyok és vékony. (Jó, voltak már olyanok akik próbálkoztak nálam, de azok nem tetszettek. Kosarat adtam nekik. Nem a külsejükkel volt bajom, hanem a viselkedésükkel.)
Lehet, hogy nem kellene válogatnom? Érdemes várni egy olyanra aki tényleg minden szempontból megfog engem, vagy felesleges? Lehet, hogy az is számít, hogy nincs semmi kisugárzásom, meg visszahúzódó vagyok, de ezen nem tudok már változtatni. Szerintem már "idős" vagyok hozzá.
Ráadásul azt hallom már a családtól, hogy ideje lenne pasiznom (nem mintha nem szeretnék barátot magamnak) mert ők ennyi idős korukban már férjnél voltak, meg várták az első gyereket.
Van már 2 olyan osztálytársam akiknek most, illetve jövő nyáron volt az esküvője, meg eljegyezték egymást meg ilyenek. Én meg úgy érzem, hogy rohan az idő és le fogok maradni...Tényleg annyira nyomaszt ez...
Mert csak azzal vagy elfoglalva hogy magas vagy és vékony bezzeg a barátnőd molett és neki van valakije. Azon kellene elgondolkodni, hogy milyen a belsőd. Akár tetszik akár nem, a pasik első látásra ítélnek, második körben (ismerkedésnél) döntenek. Lehetsz te akármilyen szupermodell, ha nincs agyad, nem tudsz önállóan gondolkodni, nincs véleményed, nincs kisugárzásod, nem értesz semmihez. Olyan lány nem kell senkinek. feltételezem a molett barátnőd rendelkezik ezen tulajdonságok legtöbbjével.
meg a pesszimista hozzáállás sem a legcélszerűbb ("nekem soha nem jön össze semmi) tessék úgy kimenni az utcára, hogy van önbizalmad, jó csaj vagy tudod ki vagy és mi a célod, határozott és ugyanakkor kicsit kislányos...észre fogják venni. a hozzá álláson kell javítani, és el kell felejteni a bosszankodást, hogy bezzeg neki van nekem meg nincs. Ja a másik, igen lehet eleinte lejjebb kellene adni a mércéből és nem csak azokra a fiúkra kell ránézni aki műmájer kívülről, aztán lehet belül meg rohad.Észre kell venni azokat a fiúkat is, akik ugyan kicsit átlagosabbak, de kedvesebbek is. Javaslom még esetleg a chat-elést, de azt csak óvatosan. társkeresőket, azokkal is óvatosan...
Így olvasva gondolhatnám azt is,hogy a barátnőm írta ezeket a mondatokat.Szinte rá illik a leírás is..(Ő 31 éves)
Nála az a baj,hogy túl nagy igényei vannak egy férfival szemben,és sokat is vár el tőlük..Mi már többször mondtuk,hogy vegyen vissza belőle,mert így egyedül marad...Voltak nagyon rendes,helyes férfiak akik udvaroltak neki,de senki nem volt jó neki...Az igazság az,hogy mindig azt hiszi,hogy őt megbámulják,ő tök jól néz ki(magas,vékony,hosszú barna hajú,és emellett női szemmel is nagyon csinosan öltözködik)De nincs benne semmi +.Olyan van és kész,olyan unalmas,mű....Bár velünk lányokkal nagyon jól el van(én ettől függetlenül nagyon kedvelem),de néha zavaró,hogy nem tud lazítani,nem tud szívből nevetni..stb...Egyébként nap mint nap mondom neki ugyanezt amit ide leírtam,de még mindig görcsös...Talán nálad is ez a baj...Nagyok az elvárásaid,és te sem tudod igazán élvezni az életet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!