önbizalom és bátorság hiány? Mit tegyek?
Csak egy közhellyel tudok szolgálni: Ne foglalkozz velük!
És tudom, hogy nem könnyű, én is átestem egy ilyen időszakon, de próbáld meg! Én nagyon meg akartam felelni és depressziós lettem, de úgy igazán. Ma már sikerült kimásznom belőle, de olyan mintha elvették volna tőlem azokat az éveket... :((
Te ne ess bele ebbe a hibába! Kondizz! Az jó, add ki magadból így a feszültséget, ha kell olykor-olykor hajts teljesen ki magad, hogy olyan fáradt legyél, hogy mozdulni se bírj. Ha ez se elég rajzolj, vagy fess esetleg írj történeteket. Mondjuk legyen egy történet, elképzeled őket, de a történetbe más névvel és külsővel írd őket. Ott pedig azt csinálsz velük amit akarsz. Az ilyenek sose érnek többet egy lenéző pff-nél.
És amúgy ez az a pont ahol a legjobban fáj nekik. Hogy látják rajtad, hogy lepereg rólad, hogy te magasabb rangúnak tartod magad náluk. Jogosan. És lehet hogy tovább sugdolóznak meg minden, de ez már nem lesz ugyanaz, mert tudni fogják, hogy NEKED van igazad. Ott fog lebegni közöttük kimondatlanul. Amikor jó fizikummal, jó aggyal, és némi tehetséggel (gyakorlással bármi fejleszthető, csak ezt kevesen tudják) állsz majd ott előttük és csak lenézően hümmögsz róluk.
Remélem segítettem, jó úton jársz, a kondi NAGYON jó ötlet volt!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!