Szerintetek jól nézek ki? Fontos. Xd (Keppel)
Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy jól vagy nem...Pontozzatok*.*
Találjátok ki a korom^^ :)
1. [link]
2. [link]
3. [link]
2013. szept. 19. 17:54
11/18 A kérdező kommentje:
Istenem nincs rajtam smink se rúzs...Nem probálok menő/vagány lenni...
2013. szept. 20. 12:28
12/18 anonim válasza:
komoly a 2. kép ahol az utcán vagy :DD Hol laksz te? Olyan mintha vmi arab gettó lenne :D
13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó,Arab gettó,ez tetszik XD
De nem,Szerbiai vagyok,Vajdaságban lakom,Ada városában.
2013. szept. 20. 19:38
14/18 anonim válasza:
"arab gettó"
Te falvakat még életedbe nem láttál mi?
15/18 anonim válasza:
Legalább magyar anyanyelvű vagy és magyarnak tartod magad, ez azért sokat dob a latban. (nálam, mindig becsültem az ilyen embereket, hajlamosak vagyunk a határon túliakat erdélyre meg a felvidékre korlátozni, pedig vagytok még máshol is)
Nézd, aranyos vagy, nem túl szép, (7,5 a tízes skálán ha érdekel), viszont van benned valami vonzó, ami majd ha megérsz egy kicsit itt-ott akkor széppé fog tenni.
Maradj meg magyarnak csak ez számít a szemeben! :-)
16/18 anonim válasza:
Őrülten jól nézel ki. De megcsókolnálak!
17/18 anonim válasza:
Helyes vagy, de semmi extra ,olyan átlagosan nézel ki , bár szebb lehetnél ha természetesen pózolnál ha fényképeznek , és nem áltál be, a sapi nem igazán áll jól, bár ezt csak te tudhatod hogy mi áll jól vagy mi sem , a hajadat hadd megnöveszteni :) jót tesznek neked majd az évek ;-) kor- 12/13 , pontozás- 10/8 ,aranyos vagy :) 15/L
18/18 anonim válasza:
13-14 évesnek nézel ki. Átlagos külsővel. De ez még sokat változhat. Még csak most kezdesz nővé érni. Vagyis 16 évesen már dögleni fognak érted a pasik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!