Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek jól nézek ki?...

Szerintetek jól nézek ki? Fontos. Xd (Keppel)

Figyelt kérdés

Nem tudom,hogy jól vagy nem...Pontozzatok*.*

Találjátok ki a korom^^ :)

1. [link]

2. [link]

3. [link]

2013. szept. 19. 17:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Istenem nincs rajtam smink se rúzs...Nem probálok menő/vagány lenni...
2013. szept. 20. 12:28
 12/18 anonim ***** válasza:
komoly a 2. kép ahol az utcán vagy :DD Hol laksz te? Olyan mintha vmi arab gettó lenne :D
2013. szept. 20. 14:36
 13/18 A kérdező kommentje:

Utolsó,Arab gettó,ez tetszik XD

De nem,Szerbiai vagyok,Vajdaságban lakom,Ada városában.

2013. szept. 20. 19:38
 14/18 anonim ***** válasza:

"arab gettó"

Te falvakat még életedbe nem láttál mi?

2013. szept. 20. 20:04
 15/18 anonim ***** válasza:

Legalább magyar anyanyelvű vagy és magyarnak tartod magad, ez azért sokat dob a latban. (nálam, mindig becsültem az ilyen embereket, hajlamosak vagyunk a határon túliakat erdélyre meg a felvidékre korlátozni, pedig vagytok még máshol is)

Nézd, aranyos vagy, nem túl szép, (7,5 a tízes skálán ha érdekel), viszont van benned valami vonzó, ami majd ha megérsz egy kicsit itt-ott akkor széppé fog tenni.

Maradj meg magyarnak csak ez számít a szemeben! :-)

2013. szept. 20. 22:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Őrülten jól nézel ki. De megcsókolnálak!
2013. szept. 21. 09:50
 17/18 anonim válasza:
Helyes vagy, de semmi extra ,olyan átlagosan nézel ki , bár szebb lehetnél ha természetesen pózolnál ha fényképeznek , és nem áltál be, a sapi nem igazán áll jól, bár ezt csak te tudhatod hogy mi áll jól vagy mi sem , a hajadat hadd megnöveszteni :) jót tesznek neked majd az évek ;-) kor- 12/13 , pontozás- 10/8 ,aranyos vagy :) 15/L
2013. szept. 21. 09:56
 18/18 anonim ***** válasza:
13-14 évesnek nézel ki. Átlagos külsővel. De ez még sokat változhat. Még csak most kezdesz nővé érni. Vagyis 16 évesen már dögleni fognak érted a pasik. :)
2015. márc. 23. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!