Hogyan hagyjam figyelmen kívül, ha a buszon megbámulnak?
Figyelt kérdés
Eléggé tud zavarni, ha valaki megbámul, márpedig engem szeretnek megbámulni az emberek (a fejemet). Ha valaki túl sokáig néz, zavarba tudok jönni, meg biztos látják rajtam az emberek, hogy nem vagyok magabiztos se.
Mit tegyek, hogy minél határozottabbnak tűnjek, és hogy figyelmen kívül tudjam hagyni, ha megbámulnak?
18/F
2013. szept. 17. 20:33
1/7 anonim válasza:
Olvass a buszon, vagy hallgass zenét, vagy játssz a telefonodon. Így tudod magad függetleníteni az érdeklődő tekintetektől.
2/7 A kérdező kommentje:
Csak már kb. paranoiás vagyok emiatt, és ha megpróbálom elterelni a figyelmemet, akkor is mindig eszembe jut, hogy mialatt nem figyelek oda, kitudja hányan használják ki az alkalmat hogy rám bámuljanak.
2013. szept. 17. 20:39
3/7 anonim válasza:
Kihasználják az alkalmat? :D Kicsit nárcisztikus vagy!
Fújd ki az orrod,akkor nem fognak bámulni :D
4/7 A kérdező kommentje:
Nem azért bámulnak, mert tetszek nekik, hanem mert az arcom eltér az átlagostól, egyenesen ronda, ilyesmi lehet az emberek véleménye róla, azt nézik meg egy csomóan.
2013. szept. 17. 20:54
5/7 anonim válasza:
én zenét szoktam hallgatni, és úgy nem figyelek a külvilágra.
6/7 2xSü válasza:
Ha valaki bámul, kezd el te is bámulni őt. Elég gyorsan másmerre terelődik majd a figyelme. ;-)
7/7 anonim válasza:
Jajj,ne haragudj,látod milyen vagyok,egyböl a rosszat feltételezem. Nem lehet könnyû,ha tênyleg megbámulnak,de ne foglalkozz velük. Sajnos ezt nem tudod kezelni. Tényleg az a legjobb,ha zenét hallgatsz. Esetleg ha valaki nagyon bámul,menj oda és kérdezd meg:Ismerjük egymást valahonnan,mert látom,hogy egész úton engem bámul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!