Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tehetnék még, ha figyelmen...

Mit tehetnék még, ha figyelmen kívül hagyják a kérésünket?

Figyelt kérdés

A szembe szomszédba egy fiatal huszonéves pár költözött.Keskeny az utcánk,ezért elég nehéz kiállni kocsival,ha közvetlen a kapujuk előtt állnak meg kocsival.A mi kapunk pont szembe van velük.A mi kocsink Seat Cordoba,ami elég hosszú.Szóval,még rövidebbel is nehéz kifordulni.

Mindig ott állnak meg, a kapu előtt,hogy még egy métert se kelljen gyalogolniuk...

A férjem is szépen megkérte már őket, hogy figyeljenek oda,semmi változás.Múltkor a fiam már becsengetett hozzájuk, mert nem tudott kiállni.

Semmi. Tegnap már én is szóltam.

Mit lehetne még tenni?

Az előző tulajdonossal soha nem volt ilyen probléma, még szólni se kellett neki.

2013. ápr. 22. 11:28
 1/4 anonim ***** válasza:
9%
A szokásos, kutyaürülékot dobálsz a lábtörlőjükre meg ilyenek.
2013. ápr. 22. 11:37
 2/4 anonim ***** válasza:
egyszer óvatosan neki kell koccannni, szerintem érteni fogják
2013. ápr. 22. 11:52
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát, lehet,hogy az lesz.Nem lesz ebből nagyobb baj?

Nem akarunk háborút...

2013. ápr. 22. 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:
csak kb úgy hogy a riasztó megszólaljon, vagy ha van rá pénzetek akkor be is horpaszthatjátok, egyébként minden pénteken van a bíróságon "nyílt nap" és meg lehet kérdezni(legalábbis nálunk), illetve egy rendőrt is meg lehet kérdezni hogy szabályosan parkolnak-e
2013. ápr. 22. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!