Mit kéne tennem, hagyjam figyelmen kívül?
most 11 van és kb reggel 7 óta a parkolóban egy fehér kocsiban ülnek...kb félóránként beinditja a kocsit, olvas, stb... de nem szál ki a kocsiból. Szólni kéne a rendőrségnek? mit akarhat? talán figyel valakit?
tök para az egész...
a magyar nyelvből nem sok minden derül ki.
Te hol vagy?
Hol vannak ők?
meg amúgy is mit érdekel téged mit csinálnak? ülnek a kocsiban biztos jó okuk van arra h várjanak. Mit mondanál a rendőröknek? : "Tessék kijönni mert 2 órája valaki itt ül a kocsijában" ?
az ablakból látom öket, panelban lakom, csak kérdem én ha te észlelnél egy ilyet, és másnap a hiradobol kiderül hogy kinyirtak valakit és ök voltak mellesleg pont ott...akkor te nem paráznál?
mindegy látom nyominak nézel, nem vagyok dodi, csak paranojás egy kicsit
hogy én mit tennék?
a dolgomat.
Nem tartalak bolondnak, szerintem foglalkozz a saját dolgoddal, elég sok ember ül ebben a percben egy kocsiban egy órája monjduk. Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.
oké vágom...de 7 óra óta nem 1-2 óra telt el hanem most már 5.
mindegy hagyom a fenébe, csak kár hogy nem tudom meg végülis mivan
Lehet, hogy zsarufélék, és épp megfigyelnek valakit.
Ha történik valami, és megvan a rendszám, esetleg kép, akkor leadod a rendőrségen és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!