Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem, hagyjam...

Mit kéne tennem, hagyjam figyelmen kívül?

Figyelt kérdés

most 11 van és kb reggel 7 óta a parkolóban egy fehér kocsiban ülnek...kb félóránként beinditja a kocsit, olvas, stb... de nem szál ki a kocsiból. Szólni kéne a rendőrségnek? mit akarhat? talán figyel valakit?

tök para az egész...

2012. febr. 1. 11:04
 1/8 A kérdező kommentje:
arra is gondoltam hogy vár valakit, hogy elrabolja, vagy lopott a kocsi és itt rejtőzködik... ne röhögjetek ki tényleg tök para...
2012. febr. 1. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:
53%

a magyar nyelvből nem sok minden derül ki.

Te hol vagy?

Hol vannak ők?

meg amúgy is mit érdekel téged mit csinálnak? ülnek a kocsiban biztos jó okuk van arra h várjanak. Mit mondanál a rendőröknek? : "Tessék kijönni mert 2 órája valaki itt ül a kocsijában" ?

2012. febr. 1. 11:25
 3/8 A kérdező kommentje:

az ablakból látom öket, panelban lakom, csak kérdem én ha te észlelnél egy ilyet, és másnap a hiradobol kiderül hogy kinyirtak valakit és ök voltak mellesleg pont ott...akkor te nem paráznál?

mindegy látom nyominak nézel, nem vagyok dodi, csak paranojás egy kicsit

2012. febr. 1. 11:30
 4/8 anonim ***** válasza:
ird fel akkor a rendszámot meg csinálj egy fényképet, h megnyugodj
2012. febr. 1. 11:42
 5/8 anonim ***** válasza:

hogy én mit tennék?

a dolgomat.

Nem tartalak bolondnak, szerintem foglalkozz a saját dolgoddal, elég sok ember ül ebben a percben egy kocsiban egy órája monjduk. Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.

2012. febr. 1. 11:43
 6/8 A kérdező kommentje:

oké vágom...de 7 óra óta nem 1-2 óra telt el hanem most már 5.

mindegy hagyom a fenébe, csak kár hogy nem tudom meg végülis mivan

2012. febr. 1. 12:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy zsarufélék, és épp megfigyelnek valakit.

Ha történik valami, és megvan a rendszám, esetleg kép, akkor leadod a rendőrségen és ennyi.

2012. febr. 1. 12:22
 8/8 anonim ***** válasza:
inkább este nézd meg a Híradót :D
2012. febr. 1. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!