Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek rendben van a...

Szerintetek rendben van a személyiségem?

Figyelt kérdés

Jól tanulok, és elég sok sikert érek el, így egészséges önbizalommal rendelkezem. Nem mondanám, hogy beképzelt vagyok, csak néha, de azt se szoktam komolyan gondolni.:P

Elvileg vicces vagyok, és a barátaim jófejnek tartanak. Volt, aki meg is mondta. Nem vagyok lenéző, és nem szeretem a hülyéket. Szeretem a szócsatákat, de én magam sose szoktam kezdeményezni ilyen dolgokat. Általában csak annyi kell, hogy valaki beszóljon(ok nélkül), és akkor már megy az oltogatás, és a beszólogatás. Van, amikor elég csípős a humorom, de barátokat sose bántanák meg direkt, és általában mindig tudom, hol a határ.

Én úgy egész normálisnak gondolom magam. Szerintetek kéne valamin változtatnom?:)

2009. nov. 4. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen rendben vagy.
2009. nov. 4. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:
ne változtass minden oké...( bár aki nem beképzelt az nem mondja hogy nem az:) de ez csak vélemény szerintem totál oké
2009. nov. 4. 20:51
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem, amúgy szerintem tényleg nem vagyok az.

Csak elszoktam hülyülni ezzel, és így egy kicsit úgy tűnhet, hogy csöppet ego-s vagyok.:P

Mondjuk, ha az ember az élet sok terén sikereket ér el, megnő az önbizalma.

2009. nov. 4. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Normális de az érzelmeidet tanuld meg kordában tartani kölönben csak egy bunkó leszel aki mindenkit lenéz.
2009. nov. 4. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:

szerintem karácsony. szerintem

Amúgy minden ok veled, csak ne beszélj annyit magadról xd

2009. nov. 5. 02:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is teljesen olyan vaok mint te. És ezzel nincs semmi baj:)
2009. nov. 6. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:
rendben vagy... és szeretnék olyan lenni mint te :$
2009. nov. 6. 22:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ne változtass magadon,mert mindenki úgy szeret,ahogy vagy.Ha egyik napról a másik napra valami csoda folytán megváltoznál belülről,akkor lehet,hogy néhány ember elfordulna tőled.Metr nem csak jófele változhat egy ember,hanem sajnos rossz fele is.De az,amit leírtál jól hangzik,csakhát tudod mindennek van oka(ha azt hiszed,hogy valaki ok nélkül szól be,és ő is ezt állítja,akkor csak irigyel.Tehát valamit nagyon jól csinálsz.Ez a valami pedig az élet;)
2010. jan. 1. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!