Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek jó vagyok így?

Szerintetek jó vagyok így?

Figyelt kérdés
27 éves kétgyerekes anyuka vagyok. 160 cm és 62-64kg. A párom szerint jó vagyok így ahogy vagyok, bár szokta ő is mondani hogy a hasam elég nagy. Meg engem is idegesít mert sokszor látom az embereken hogy stírölik a hasam hgoy vajon babától kerekedik e. csipőbőségem 103cm, derekam a legszélesebb részen köldöknél 86cm, a mellbőségem 90cm. Én nem vagyok egyáltalán kibékülve magammal. nincs semmi önbizalmam, belenézek a tükörbe és undorodom a narancsbőrös fenekemtől meg a hasamtól. Próbáltam már többször edzeni de nem megy. nem vagyok elég kitartó. nehéz úgy hogy a párom sem támogat, mert szerinte hülyeség mert nem vagyok kövér. szülés után leadtam 13kg-t de még le kellene 5-7kg-t. de a párom a diétázást vagy az életmódváltást sem szeretné. neki jó így ahogy van. cSak én vagyok rettentő depressziós emiatt. Lehet hogy tényleg van egy két olyan aki nálam jóval testesebb és durvább cuccokba járkál de ő megteszi megteheti mert van önbizalma és nem érdekli hogy más mit gondol. de én ha felveszek egy ruhát lefényképezem magam hgoy lássam hogy lát más. És olyankor még elégedett is vagyok, hogy talán mégsem vagyok a valóságban olyan kövér mint amilyennek a tükörben látom magam. de kilépek az utcára és kész, elszállt minden önbizalmam. főleg ha egy egy vékony lány megnéz és látom rajta hogy fúúú ez hgoy tudott így felöltözni... az a baj hogy az én agyamban a szép és csinos az egyenlő lett a vékonnyal. és nincs számomra olyan hogy átlagos vagy normál testalkat. Mit tegyek hogy ez megváltozzon? hogyan szerethetném meg magam?
2013. szept. 16. 18:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha nem érzed jól magad,akkor szerintem próbálj meg edzeni.

Mindamellett,hogy egészséges, sokkal jobban is fogod magad érezni.

Persze nem kell egyből drasztikus változásokba kezdeni, kezdd először úgy,hogy 1 percet sétálsz,utána 1 perc kocogás, majd ennek váltakozása,addig ameddig jól esik.

Ha minden nap elmész és megteszed ,észre fogod venni,hogy egyre több ideig fog menni a kocogós része és már nem is fogod igényelni a sétát.Ezek mellett nem kell drasztikus diétába sem kezdened, csak kicsit csökkentsd az adagodat, valamint hanyagold a nagyon zsíros és a köztudottan hízlaló ételeket.(chips,csoki stb..)

Egyébként tudom ajánlani a "Hogy jól álljon a bikini" című könyvet,ami bár mostmár nem szezonális, de kifejezetten önbizalombombaként szolgáló könyv, érdemes belelapozgatni,mert rengeteg dolog van benne,ami szerintem fontos lenne neked,ellát hasznos tanácsokkal,hogy jobban érezd magad! (persze a méregtelenítős részt kihagyhatod szerintem)

Mindemellett pedig szerintem akkor menj el és frissítsd fel kicsit a ruhatárad (ha van rá keret), ne félj kilépni a komfortzónádból és bátran válassz olyan darabokat ,amik tetszenek,csak eddig nem merted felvenni őket.

Ha kevesebb pénzed van,akkor vegyél 1-2 szép ékszert,vagy egy szép sálat, övet, amivel feldobhatod az öltözékedet. (ne sajnáld magadtól,ennyi jár neked,és máris jobban fogod magadat érezni)

2013. szept. 16. 18:38
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod :)
2013. szept. 17. 12:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!