Mit tehetnék ha irreális álmokat kergetek?
Előző,ez teljesen nyilván való volt,de nem fog segíteni a kérdezőnek.
Szóval,tényleg,mik ezek az álmok?Mert lehet hogy nem is olyan elérhetetlenek.
Nekem is szinte csak irreális álmaim vannak,ha így könnyebb neked,megosztok egyet-kettőt nyilvánosan:)
Szeretnék egy hatalmas,genetikailag kezelt húsevő növény ültetvényt a házam elé.Nem tudom miért,de elég brutál lenne:D
És szeretnék keresőútra indulni hogy titkos iratokat és kódexeket találjak,és titkos rendek legyenek a nyomomban.
Meg szeretnék egy saját démonhadsereget(még latint is elkezdtem hozzá tanulni)
Szóval mik a te irreális álmaid?:D
Hát, ezzel ugyanígy vagyunk. :) Nekem is ilyen álmaim vannak, de én imádok álmodozni, bár néha tényleg lehangoló, amikor ráeszmélek, hogy sosem fog teljesülni.
Én szupermodellként szeretnék befutni, kiköltözni Amerikába, és összejönni Leonardo DiCaprio-val. Eleve nincs karakteres arcom, se pénzem, és ráadásul még 23 évvel idősebb is nálam. :D
A másik pedig szintén egy hírességgel kapcsolatos. Szeretnék anyanyelvi szinten tudni svédül, majd a világ legjobb DJ-i között lenni... igen, Avicii. :D
Meg még van rengeteg olyan álmom is, ami nem sztárokkal kapcsolatos, de nincs kedvem leírni őket. xd
Szóval hidd el, nem vagy egyedül.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!