Lehet megbuzultam?

Figyelt kérdés
Igazat megvallva, bőven átlag feletti pofával rendelkezek, magyarán imádnak a nők, már kiskorom óta. A testem is rendben van,edzek, jó a fizikumom, (kiskoromban nem volt nagyon mondjuk..) jó a humorom,amit szintén szeretnek a nők. Általában szeret sok ember. Mostanában azonban gondolkozok milyen lehet egy fiuval lenni,mármint gondolatban, (ezt nehéz megmagyarázni) de ha ott lenne a dolog 100% hogy kb elhánynám magam.. Van pár jó barátom, azokkal semmi ilyen gondolatom nincs, egyszerüen csak ha van jóképű ember, azt megjegyzem, és nem ítélem el,ahogyan sok más,irigységből. Én értékelem a jó testet,meg a szép arcot stb. Néha megijedek, ez túlzás már? Mert nem akarok homár lenni. Help, vélemény, tapasztalat!
2013. szept. 9. 20:28
 1/6 A kérdező kommentje:
18/F
2013. szept. 9. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
az hogy kíváncsi vagy még nem azt jelenti hogy búza vagy... szerintem életében legalább egyszer mindenki gondol rá hogy milyen lehet azonos neművel. ez tök normális, nyugi haver..
2013. szept. 9. 20:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Kössz span
2013. szept. 9. 20:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sem fogsz átváltozni szivárvány vérűvé. Egyszerűen csak tudod, hogy akármelyik lányt megkaphatod, a kihívásnak annyi. Szerintem csak a kihívás hiánya zavar be. :)
2013. szept. 10. 20:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Nyugi na! :D Nekem van tapasztalatom, en is ugyanigy jartam, csak en lany vagyok.

Amikor olyan idos voltam, mint te, en is gyakran gondoltam arra, hogy milyen lehet lannyal, almodoztam, merengtem, fantazialtam, sot, volt, hogy ilyen videokat is neztem. En is ugyanigy megijedtem, hogy talan baj van. De sohasem tudtam volna meg csak megcsokolni sem egy lanyt. 10 napig laktam egy leszbikussal egy szobaban, tobbszor beprobalkozott, de en is azt gondoltam, tuti hanynek, ha lenne valami, pedig ugy nezett ki mint egy fiu :))

Aztan lassan elmulott, ezt nem igy kell elkepzelni, hogy keddrol szerdara eltunt, hanem ugy fokozatosan. Most 25 vagyok es mar jo ideje meg se fordul a fejembe a dolog :)

2013. szept. 10. 21:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,aranyosak vagytok! Köszi a válaszokat. És ez is érdekes, majd erről írok egy másik kérdést lehet: igen,sok lányt megkaphatok,tudom. Viszont mégis néha önbizalom hiányom van velük szemben. :S
2013. szept. 11. 20:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!