Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elhatároztátok már hogy...

Elhatároztátok már hogy öngyilkosok akartatok lenni?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy álltatok a híd szélén és meghátráltatok megbántátok a döntést vagy nem?
2009. nov. 2. 23:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

igen. mikor édesanyám és édesapám meghalt autóbalesetben bátyámat meg meg kelett műteni. Nagyszüleimhez kerültem. ők neveltek. borzasztóan fájt. vagdostam magam.. pszihológushoz jártam. hatodikon laktunk. mikor már végképp nem bírtam le akartam ugrani. mondván; úgysem lesz jobb. de végülis meg gondoltam.. hogy ez anyu sem szeretné. vagdosást folytattam.. rettentően zárkózott voltam a külvilágtól. mire 8.-ba kerültem jött egy új osztályátrsunk. Szerelmes lettem. nagyon szerettem az a fiút. sokat beszélgettünk stb.. második fél évben leveleztünk és megkérdezte hogy járunk-e :) természetesen igent feleltem. jobban megismertük egymást sokat jártunk össze.

Azóta is ő a barátom :) immáron négy éve :D

És ezeknek a dolgoknak ellenére én vagyok a legboldogabb ember a földön :)

17/L

2009. nov. 4. 14:13
 12/15 anonim ***** válasza:
már benne volt a kés a kezembe és rájöttem hogy ne. szépen lassan halok inkább meg. addig is látom ŐT.
2009. nov. 4. 19:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen,amikor megeroszakoltak.De szerencsere meggondoltam magam.

Ma mar rendbe jott az eletem van egy edes kis ferjem aki mindennel jobban szeret es en is ot.

Ez a legfontosabb.

2009. nov. 6. 10:04
 14/15 anonim ***** válasza:

lehet,hogy fiatalnak gondoltok,de egy éve,ott volt a kés a szívem felett.nem írom le miért,családi ügy.azt hittem

elfognak válni a szüleim.nemtudom,épésszel meddig bírtam volna.szerencséra aztán nem váltak el.

13/F

2009. nov. 6. 22:13
 15/15 anonim válasza:
igen...
2009. dec. 11. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!