Ha azt mondanák, hogy egy hónap múlva, pontosan ebben az időpontban meghalsz, mivel töltenéd a hátralevő idődet?
Tele enném magam aztán felhívnám az osszes ismerosomet és megmondanám nekik ami a szivemet nyomja... Legalább halálom elott megismernének engem..
Aztán az egész éjszakát azzal tolteném, hogy kiontom a szivem egy papírra vagy akárhova. Az a lényeg, hogy minden egyes gondolatomat leírnám, ekkor legalább megértenének végre az emberek..
Biztos unatkoznék mint az eddigi életemben.
Kipróbálnám végre milyen lehet a szex. Mert anélkül semmiképp nem akarnék meghalni.
Az első 2 hétben elutaznék valami szép helyre. Aztán kirabolnék egy pár ékszerüzletet és az ékszereket oda adnám a rokonaimnak.
Na meg a szexet sem vetném meg.
Akit utálok, annak szétverném a fejét.
Végül mindenkitől elbúcsúznék.
Tele enném magam mocskos módon, vennék egy fagyigépet, aláfeküdnék és nyomatnám a számba amíg ki nem hányom XD
Elmennék New Yorkba, valahonnan összeszedném rá a pénzt.
Szexelnék egy csomót a párommal, mostanában nem tudunk sokat együtt lenni.
Mégtöbbet foglalkoznék a kutyámmal. Itthon lennék, beszélgetnék a szüleimmel (közben nyomkodnám a fagyigépet XD) én is telefonálnék mindenkinek.
Levágatnám a derékig érő hajamat és megváltoztatnám a színét!
Elmennék masszázsra!
Nem is tudom.... nehéz ez az egész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!