Meg tudnék változni egy hónap alatt?
Röviden: Utálom magam, szeretnék fogyni kb 8 kilót, szeretném, ha szeretnének. Mindenki utál az osztályomban, én vagyok a számkivetett, akit soha sehova sem hívnak, akit mindenki nyíltan megaláz. Előtte se szerettem magam, de mióta ez van, egyenesen utálom magam. Nem szeretnék új iskolába menni, nem szeretnék menekülni a problémáim elől, szóval szeretnék fogyni szeptemberig. Lehetséges 8 kilót leadnom suli kezdésig, vagy ez túl rövid idő?
Előre is köszönöm mindenki válaszát!
Reggelizz, ahogy jól esik, azt a nap végére mindenképp elhasználod. Az a legfontosabb étkezés. Utána már lehetsz drasztikusabb, vacsit ki is hagyhatod, de nem hosszútávon.
Fuss úgy, hogy körbefóliázod a hasad. Utána még csinálhatsz gyakorlatokat hasra, lábra, fenékre.
Szia!
Ha nekem sikerült, Neked is fog!
Detto ugyanez a szitu, pfejjj de utáltam!
Gimi 1.osztály. Pasi addig rám se nézett, pl.
Aztán jött tesóm...nem bírta látni, ahogy szenvedek!
Első körben vett tekercselő fóliát, hozzá gélt, azt használtuk heti 2x. Hozzá méregtelenítő teát, azt napi 2-3 litert, mellette ásványvíz. És semmi tészta, semmi kenyér, és semmi cukor!
2hónap alatt -10kg és folytattam a sulikezdés után is!
Szóval utána fodrász, az addig homokszínű, szögegyenes hajam, iszonyat tépett és vörös lett. Majd kozmetikus. Kiszedettem a szemöldököm, gyanta mindenhol, és megmutatta hogyan tudok szinte láthatatlan sminket készíteni, ami gyönyörű szemeket varázsol. Aztán párszor elmentem szoliba, hogy tényleg barna színem legyen. Mivel nyáron dolgoztam, nem volt időm napozni.
Aztán, amit megkerestem pénzt, elköltöttem ruhákra, cipőkre, kiegészítőkre.
Mire kezdődött a suli, senki nem ismert rám!
Mondjuk nekem társult hozzá egy névváltoztatás is. A keresztnevemet változtattam Timiről Alexára!
Innentől kezdve volt önbizalmam, el tudtam hinni, hogy szép vagyok!
És láss csodát, az addig bunkó srácot egyszeriben elkezdtek udvarolni, beszélgettek velem, kávét hoztak, megkínáltak mindig valamivel, legyen az chips, keksz, bármi. Kinyitották az ajtót, vagy épp előreengedtek, a büfében a sorban előrehívtak. A csajok irigyek voltak, de az addig menő csajszik velem akartak lógni!
Onnantól nem volt hét, hogy ne mentem volna valahová, pedig előtte sehova!
Határozd el magad, húz ki magad, és sikerülni fog!
Csak ne add fel!
Menni fog!
Ha tudok valamiben segíteni vagy tanácsot adni, nyugodtan írj nekem emailt, szívesen segítek vagy akár meghallgatlak!
23/Alexa
Na figyelj!
ez nem a fogyáson múlik ;)
lehet h. van rajtad felesleg, nem tudom, de az csak egy dolog.
nem 1 csaj ismerősöm van aki súlyos akár egy hűtő, de akkora önbizalma és egója van ami nem fér el a szobában, és ezt komolyan mondom!
A lényeg: fogyj ha akarsz, csak elhatározás kérdése, de ami a legfontosabb MERJ önmagad lenni!!
Ne azt nézd, ki mit gondol rólad! add önmagad komolyan mondom, hallgass olyan pörgős zenét ami felspanol :D és utána azt az érzést idézd fel mindig...
Éreztesd azt a világgal, hogy szarsz mindenkire, és azt csinálsz amit akarsz , ha hozzád szólnak legyél magabiztos, válaszold azt amit gondolsz...
Tudom, hogy nem egyszerű megváltozni, én testi-lelki változáson estem át nem kevés akaraterővel... és ennek során jöttem rá, hogy eddig egy senki voltam..
Sokak szerint mára túl beképzelt lettem, de tudod mit?! inkább ezt mint ami eddig volt, igaz engem nem közösítettek ki soha, de nem is nagyon törődtem vele...
CSinálj amit akarsz komolyan mondom, egyszer élsz!
Csáószia
23/Alexa!
Engem a névváltoztatás érdekelne...
Hány éves korodban változtattad meg a keresztnevedet?
Hogyan zajlott a névváltoztatás - kellett indoklás, hogy MIÉRT akarod megváltoztatni, vagy csak beadtál egy kérvényt, és annyi?
(Bocsánat az OFFért, de én meg ebben a témában szeretnék infót, mert névváltoztatáson gondolkozom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!