Meg tudnék változni egy hónap alatt?
Röviden: Utálom magam, szeretnék fogyni kb 8 kilót, szeretném, ha szeretnének. Mindenki utál az osztályomban, én vagyok a számkivetett, akit soha sehova sem hívnak, akit mindenki nyíltan megaláz. Előtte se szerettem magam, de mióta ez van, egyenesen utálom magam. Nem szeretnék új iskolába menni, nem szeretnék menekülni a problémáim elől, szóval szeretnék fogyni szeptemberig. Lehetséges 8 kilót leadnom suli kezdésig, vagy ez túl rövid idő?
Előre is köszönöm mindenki válaszát!
Szia!
Olvasva kétségbeesésed úgy éreztem segítenem kell.
A súlyproblémáddal kezdeném. SHOHASE koplalj!!! Mert ha sikerül (ami nagyon nehéz), a bőröd nagyon ronda lesz, mivel nem bírja a gyors tempót és kinyúlik. A gyomrodat is tönkreteszi. Azt meg ugye nem akarod? Az én tippen az, hogy reggel, amikor felkelsz tornázz egy kicsit, egyél egy szelet pirítóst parizerrel, vagy egy almát, vagy amit megkívánsz de mértékkel. Ha még éhes vagy várj minimum 15 percet. Csak utána ehetsz! Legközelebb akkor egyél újra egy ekkora adag ételt ha éhes vagy. Feltétlenül ülj le anyukáddal beszélni, és kérd meg, hogy ne vegyen magas kalóriatartalmú ételeket, vegyen több zöldséget, gyümölcsöt (ha akarod ilyeneket, hogy Nestlé Fitness, Norbi Update stb.) Fontos, hogy sok zöldséget, gyümölcsöt egyél. Ajánlani tudom a konzerveket, de gyümölcsöset nenagyon, mert abban sok a cukor. Bár a legfontosabb a táplálkozás, majdnem ugyanolyan fontos a tornázás is. Béres Alexandra DVDit, videoit ajánlom, mert nekem az vált be. Nagyon jól átmozgat minden izmot. Elég ha naponta 1x végigcsinálod (akár rövid szünetekkel közötte) de ha tényleg nagyon gyorsan szeretnél lefogyni nem árt ha annyiszor csinálod végig amennyiszer időd engedi de feltétlenül pihenj. Torna után nem árt ha megmasszírozod az izmaid, valamint hideg-meleg zuhany. Most áttérnék arra, hogy nem kedvelnek. Próbálj meg kedvesebb lenni másokkal és beszélgess sokat pl. msnen. Szünetben menj oda másokhoz és kapcsolódj be a beszélgetésbe.
Szurkolok neked!
szia!
Nekünk a kémia tanárunk azt mondta, h lehet reggelire, ebédre bármit enni( bár már arra is odafigyelhetsz, h akkor mit eszel), de vacsizni nem lehet semmilyen szénhidrátot tartalmazó ételt!- ez a legfontosabb.
Sziasztok!
Szóval a névváltoztatáshoz mi kell?
Ha betöltötted a 18-at akkor nem kell szülői beleegyezés, ha nem vagy még nagykorú, akkor kell!
10ezer ft-os illetékbélyeg kell rá.
Be kell menni az anyakönyvi hivatalba, ott elmondod, hogy nevet akarsz változtatni, és kapsz egy nyomtatványt. Kitöltöd, és vissza kell vinni.
Az indoklás nálam az volt, hogy anyum meghalt, és ezt a nevet akarta adni nekem, de apukám nem engedte, és most szeretném ezért erre változtatni.
Aztán asszem 30munkanap, míg elbírálják, és levélben értesítenek. Utána a levéllel be kell menni az anyakönyvi hivatalba, és ott kapsz új születési anyakönyvi kivonatot.
Utána 30munkanapon belül az összes iratodat le kell cserélni!
Egyszerű, csak valami szívhez szóló indok kell!
23/Alexa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!