Van olyan ember akit utálsz?
Figyelt kérdés
De akit most így őszintén, ha szemed elé kerülne, vagy ha megtehetnéd összevernéd, esetleg megölnéd.. van ilyen ember számodra?2009. nov. 2. 17:14
21/28 anonim válasza:
Fúú! Nem egy olyan...Csak rá kell néznem, és máris fortyog bennem az indulat! Wááá!!
22/28 anonim válasza:
Szia!Engem utál jó sok ember,vegyük pl azt,hogy 31 ebből 4-5 ember akivel nem vagyok olyan rosszban,és 2 akik tényleg barátnők.utáltam pár embert már életemben,de nem vagyok haragtartó.mindig csesztetnek de nem foglalkozok velük.most /pill nem utálok senkit sem de azért nem is szeretem őket.:D
12/L
23/28 anonim válasza:
Leginkább egyet utálok. Egy olyan exbarátnőmet, akinek a fű fontosabb volt, mint én. :)
27/28 anonim válasza:
Huuhú. Még mennyi.. De én nem akarnám megölni meg ilyesmi, hagy éljen, az életnél nagyobb szenvedés nincs! De ha kívánhatnék valamit, az az lenne, hogy soha a büdös életbe ne lássam őket!
28/28 anonim válasza:
Igen.Úgy hívják hogy Daniella,de úgy is hogy Dagiella,Tonna-maonna,disznó,mangalica stb. :D
Régen tök jóban voltunk,de azóta kibeszél ahol tud,szóval nem tudom,mi baja.Nem csesztettem soha.De csak a saját problémáit vetiti rám.
Meg három cigány csaj,de ők bekaphatják a zsíros hajukkal,és a nagy pofájukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!