Mi az életfilozófiád?
Légy szerény
Légy elégedett
Légy hűséges
Szolgálj
Szeress
Soha ne fáradj el
Neveld fel fiadat
Neveld fel lányodat
Hazádnak rendületnelül légy híve
Hagyj nekik örökül tanításból
Aztán nyugodt szívvel ráncos arccal meghalhatsz a magyar hazádért.
1. megérteni amit csak lehet, a lehető legmélyebben (emberek, állatok, társadalom, törvények stb)
2. megtapasztalni hogy a megértés biztos alapokon nyugodjon (és nem vakon elfogadni a tényeket)
3. szellemileg építeni mások életét és a sajátod
4. hinni magamban
5. pozitívan nézni a világot - rengeteg múlik a hozzáálláson
6. elismerni hogy a tétlenség és a belenyugvás teheti egy ember életét a leginkább tönkre
7. úgy tekinteni az életre mint egy "élő" szervezetre. amiben jó vagy, az előnyödre válik, amiben rossz vagy, azt az élet megmutatja, akár ismétlődve is, és csak rajtad áll hogy tanulsz belőle vagy sem. - kovácsolj előnyt a hibákból
hirtelen ezeket tudtam összeszedni :)
/19 f/
A válasz megírásának időpontja: 01-10 21:51
Ezt helyesebben le se írhattad volna. :D
"Nem azt kapod az élettől amit megérdemelsz hanem az amit kapsz"
-Dr House-
a szellemi evolúcióm beteljesítése, aminek az egyik megállója itt a Föld. Ezen a "pályán" kell továbbjutni, a szabályokat ismerem, van "kódom" ehhez a játékhoz.
A 19/F nagyon jól látja a dolgokat, az ő meglátásán alapszik az igazság is, pontosabban nagy mértékben hozzájárul a továbblépéshez. Úgy tartom az igazi önmagam, az Önvalóm isteni, tehát mindenható és örök életű. Én ezt a szintet akarom elérni, és fogom is!
üdv
25/F
Hy! ;)
Az én életfilozófiám:Úgy kell élni mint a kutyák. Teljes szíveddel lelkeddel küzdened azért amit akarsz, de amit nem tudsz megemészteni, megenni, vagy feldolgozni, azt pisild le, és menj tovább! Minden helyzetben légy optimista! ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!