Milyen gyakran szoktatok hazudni?
Én nem tudom miért de minimum egy nap 10-szer is, de általában olyan 20-szor... Habár pontosan nem tudom, mert már szinte észre se veszem.
De próbálok ezen változtatni!
Olyan nincs h soha nem hazudsz pl.: Na szivem h ízlett a leves? ... Nagyon finom volt. (közben meg majd kifurdul a beled olyan íztelen...) Minden ember hazudik főleg párkapcsolatokban mivel nem szeretnéd megbántani a partnered!!!(18+!!! színlelt orgazmus) meg ilyenek szall én is hazudok a jó érdekében:)
15/L
(azért figyelek a kicsikre is !!!(18+... nah mindegy ezt is pont én írtam )
Nem tok átlagot számolni..Olyanokat szoktam füllenteni, mint a "jól vagyok", meg ilyenek, mert ha annyira nagy a gondom, nem igazán az kell nekem, h vki csüngjön a nyakamon, h "naa, nincs semmi baj", meg a "mondd el, mi bánt", meg ilyen mondatok.. Én amúgy mindig őszinte vagyok. Van egy bnőm, Vanessza a neve, mindenféle hülye becenevet kitalál magának. Msn-en írta, h új beceneve a "Nessy", megkérdezte, h tetszik-e, persze h azt írtam, h szörnyen röhejes, meg örülnék, ha használna magyar betűket. Ha vki más megkérdezi, h tetszik-e az új ruhám, nekem nem tetszik, akk azt mondom, h "nem az én stílusom, de neked jól áll", ha persze tényleg jól áll neki. De ha vki vmilyen kaját csinál, nem mondom meg, h szörnyű, azt füllentem, h nagyon finom, d emár jól laktam, ha pedig ha ránézek és már rosszul vagyok, akkor azt mondom, h allárgiás vok vmilyen alapanyagára.
Szal én nagyon őszinte vagyok és irtózom a hazugságtól, pl. tegnap msn-en vki írta vmiért, h idegesítő vagyok... Nem megsértődtem, de éjjel könnyeim társaságában eléggé elgondolkoztam azon, h vajon mivel idegesíthetem, talán azzal, h élek? Aztán másnap bocsánatot kért, de én mondtam, h nem kell bocsánatot kérni az igazságért. És ezt jó, ha ti is megjegyzitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!