Én is szerintem minden nap hazudok legalább 1x vmikor vkinek vmit.Én nem próbálok rajta változtatni,mert jó ez így.Meg én előbbre tartom a tapintatosságot az őszinteségnél,ezért biztos lepontoznak majd,de akkoris.És az a baj,h ezt másoktól is elvárnám,de persze mások nem ilyenek,ezért folyton mkire megsértődök,és érzéketlennek titulálom őket.
2009. nov. 1. 23:09
2/19 anonim válasza:
En is napi szinten.
2009. nov. 1. 23:13
3/19 anonim válasza:
reggel délben és este
2009. nov. 1. 23:16
4/19 anonim válasza:
A lehető legritkában, általában havonta, de az sem olyan nagy volumenű...
Én mindig kimondom, amit gondolok, mert úgy érzem ez a tisztességes a többi emberrel szemben.
2009. nov. 1. 23:21
5/19 anonim válasza:
Állandóan, mondhatjuk hogy hazugságokra épül az egész életem. Viszont nem ártok vele senkinek, úgyhogy nem gond.
2009. nov. 1. 23:28
6/19 anonim válasza:
23:16 ez nagyon nagy
és fogadok, hogy végighazudtad az elmúlt négy évet is xD
én szerintem azért minden nap de ezek inkább füllentések... hazudni ritkán szoktam
2009. nov. 1. 23:38
7/19 anonim válasza:
nekem is megvan az a napi 10
de olvastam neten ilyet hogy valami "tanulmány" szerint egy átlagemebr napi 4x legalább hazudik , 1460 évente, 88.000x 60 éves korig , és a leggyakoribb hazugság az a "Jól vagyok" :D
2009. nov. 1. 23:42
8/19 anonim válasza:
legalább minden ébrenléti órában egyszer
2009. nov. 2. 00:00
9/19 anonim válasza:
Nagyon. Közben őszinte vagyok, odamondós fajta. Tehát nálam a hazugság nem az, mikor megkérdezi egy barátnőm, hogy jó-e a felsője, én meg azt hazudom, hogy jól. Mert akkor megmondom, hogy pocsék. :D
Viszont hazudok. Sokat. Durvát. Eddig egyetlen egy volt, amit megbántam, akkor elhatároztam, hogy abbahagyom. De nem teszem.
2009. nov. 2. 00:07
10/19 anonim válasza:
Szinte folyamatosan, csak azokkal vagyok őszinte akik közel állnak hozzám. Azért hazudok, mert tesztelgetem az emberket hogy mit hisznek el és mit nem. Nagyon jó emberismerő vagyok és rögtön levágom, ha vki hazudik. Minden hülyeséget kitalálok és az emebrek elhiszik és ezt élvezem. Meg amúgy sincs semmi közük a magánéletemhez meg semmihez sem, minek mondanék el bármit is nekik?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!