Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek én egy normális...

Szerintetek én egy normális 14 éves fiú vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval azzal kezdeném,hogy nem vagyok olyan mint a többi fiú az osztályban.Az érdeklődési köröm sem pont az,mint az övéké.Míg ők modern zenét hallgatnak,én általában magyar,vagy török népzenét hallgatok.Imádok citerázni,és azt mondja a tanárnőm,hogy értek is hozzá.De azért mert a fiúk látták hogy szeretek citerázni egy kicsit kitaszítottak a körükből,és ez nekem nem valami jól esett.De ha egyszer szeretek citerázni akkor mit csináljak??Hagyjam abba amit a legjobban szeretek,csak azért,hogy visszafogadjanak a körükbe?Igazán nem tudok mit csinálni.Amikor próbálnák velük beszélni,akkor mindig próbálok olyanról beszélni,ami őket érdekli,de valahogy mindik áttérek az én érdeklődési körömre.Ők erre meg csak bólogatnak,hogy ''aha jólvan'',és rám sem figyelnek.Mindig is olyan típus voltam,aki érdeklődött más kultúrák zenéje,művészete iránt.Más fiú a koromban le se sz*rja az ilyet.De én nem sz*rom le,sőt egyre jobban kutatok más kultúrák iránt.De szerintem attól,hogy nem vagyok olyan páwa mint a többi fiú az osztályomban,attól még normális vagyok.Ja,azt kifelejtettem,hogy nagyon szeretek olvasni is.Meg még azt is,hogy a tudásköröm,szókincsem,intelligenciám nagyobb mint az osztálybéli fiúké,én vagyok a legjobb tanuló az osztályban.

2013. szept. 2. 23:25
 1/10 anonim ***** válasza:

tesó :)az ÁLMAIDAT,CÉLJAIDAt soha de SOHAAA ne add fel bárkiért sem,bármit is mondjanak !!!hidd el amit mondok :))

aki barát az szeretni fog olyannak amilyen vagy :))egy jött-metn bandáértne adjad el a lelked :) amúgy én nem zenélek de acitera aznagyon szép hangszer :)kitartás öregem

2013. szept. 2. 23:36
 2/10 anonim válasza:
100%

Az utolsó mondatodban meg is fejtetted a problémádat:

"a tudásköröm,szókincsem,intelligenciám nagyobb mint az osztálybéli fiúké,én vagyok a legjobb tanuló az osztályban."

Az ilyen fiúk (és lányok) soha nem szoktak a legmenőbbek lenni az osztályban. Általános iskolában meg aztán pláne! (Gondolom 14 évesen még oda jársz)

Figyeld meg, minél intelligensebb emberekkel veszed körül magad, annál többen figyelnek majd Rád! És mire felnősz, lesz egy diplomád, esetleg citeraművész leszel, boldog, okos felnőtté válsz, akire felnéznek, akire kíváncsiak...

A sok átlagos zombi tini pedig majd mehet melózni a mekibe! :)

Nyugi, tök normális vagy! Remélem a gimiben majd találsz jobb barátokat a mostaniaknál!

2013. szept. 2. 23:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Ne változz meg.Maradj olyan,amilyen vagy.Nem kell neked is olyan f*.szfejnek lenned,mint az osztálytársad.Elég ciki,hogy annyi eszük van,hogy csúfolnak,beszólnak azért,mert te más vagy.kitartás! És ne akarj olyan lenni,mint ők!Légy olyan,amilyennek jól érzed magad :)
2013. szept. 3. 13:47
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatásokat.Jól estek. :))

Bárcsak ilyen jó osztálytársaim lennének mint ti vagytok. :)

2013. szept. 3. 18:41
 5/10 kovpet ***** válasza:

"Bárcsak ilyen jó osztálytársaim lennének mint ti vagytok. :)"

Gyanítom, a válaszolók nem 14 évesek :)

Egyébként teljesen egyetértek velük.

Te meg egyértelműen kilógsz a sorból, mert a többi 14 éves jellemzően analfabéta, te meg tudsz helyesen és értelmesen írni. De ilyen irányban nem baj ám kilógni a sorból :)

De ahhoz kétség sem fér, hogy normális vagy. :)

2013. szept. 4. 10:47
 6/10 anonim ***** válasza:

Te egy normális 14 éves fiú vagy. Aki páwa, az nem normális, csak elcseszett.

További jó munkát.

2013. szept. 4. 15:58
 7/10 anonim válasza:
14 vagyok és szerintem is tök normális! :) ne adj fel semmit, mert más azt mondja! :)
2013. szept. 4. 18:50
 8/10 Brigoo7 válasza:
100%

Szia :)

Először is:Ne érdekeljen mások véleménye,maradj olyan,aki vagy! Soha ne add fel önmagadat,csak azért mert népszerű akarsz lenni!Légy ön magad,hiszen nincs két egyforma jellemű ember a földön! nem lehet mindenkinek egyforma az érdeklődési köre(célzok itt rád..a hobbidat ne add fel! Ha szépen citerázol,folytasd tovább,mert tehetséges vagy...leírásod alapján ezt ítéltem meg).

Manapság pedig egyre több tini szeret olvasni(többek között én is,és csak egy évvel vagyok tőled fiatalabb) és egyáltalán nem ciki!

Megemlítetted azt is,hogy nagy a szókincsed és az intelligenciád.Ez nagyon jó dolog! Ebből azt szűröm le,hogy egy nagyon művelt és okos srác lehetsz.Ezt használd ki,és később hasznodra is válhat.Ja,és a véleményem szerint egy lánynak több kedve van megismerkedni egy jó eszű sráccal,mint egy üresfejű bunkóval(én lány vagyok,és szerintem az eszes srácok sokkal értékesebbek). Írtál a "páwákról" is.Hadd jegyezzek meg valamit:Szerintem elég undorító ez a "stílus". Sokan azért követik,mert menő dolog,de én gusztustalannak találom.

Szóval a lényeg:Maradj az,aki vagy,ne változz meg azért,hogy olyan legyél mint mások! Mindenkiből csak egy van ;)

2013. szept. 6. 18:19
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindekinek a válaszokat! :))
2013. szept. 14. 16:09
 10/10 anonim válasza:
Egy menő srác vagy, és ne akarj hozzájuk illeszkedni keress magadhoz hasonló normális fiúkat barátnak.
2013. okt. 11. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!