Hogyan szoktál rá a cigizésre? Ha a haverjaid által, nem
gondoltad végig akkor, hogy gyenge vagy és nem mersz
velük ellenkezni és ezért egy életen keresztül fogod
szívni a füstöt?
Figyelt kérdés
És megbántad?
2009. nov. 1. 09:42
1/6 anonim válasza:
12 évesen unokatesóimmal próbáltuk ki előszőr, fokozatosan egyre többet szivtam és 14 éves koromtól lettem, nagyon aktiv dohányos.
24 évesen, ahogy megtudtam, hogy terhes vagyok, attól a pillanattól fogva nem cigizek. Ennek már egy jó ideje. Nem hiányzik, ha megérzem a szagát egyenesen rosszul vagyok.
Megbántam, hogy egyáltalán kipróbáltam, talán most kezd helyrerázódni a szervezetem a sok évi füstölés után, de még mindig nem az igazi...
2009. nov. 1. 09:51
2/6 anonim válasza:
18 éves koromig még csak ki sem próbáltam. Aztán beütött az első szerelem, tartott 4 hónapig, de felejthetetlen volt számomra. Valójában még most is azt mondom, hogy így volt jó, mert nagyon odáig voltam a pasiért, aki végül döntött: a felesége mellett. Mindössze 23 éves volt, én 18. Nem tudtam róla, hogy nős, hazudott nekem. Mikor vége lett kellett valami belőle és rágyújtottam. Egyszer. Aztán többször. Azóta 2x próbáltam meg leszokni - 1x fél évre, 1x 4 hónapra.
2009. nov. 1. 10:46
3/6 anonim válasza:
Én nem voltam gyenge. Három évig dohányoztam,aztán úgy döntöttem hogy ennyi. Megbántam, hogyne. A dohányzás egyátalán nem "menő", és csak az akaraterődön múlik hogy le tudod e tenni, ugyanis ha 3-4 napig nem gyújtasz rá, a nikotin ürül a szervezetedből, tehát már csak a mozdulat miatt teszed. Úgyhogy sernki se mondja nekem hogy pang a tüdeje,meg hogy tapasz kell. Nem a nikotin tesz függővé, hanem a megszokás! Egy párszor még rágyújtottam miután lemondtam róla, de már egyátalán nem hiányzik.
2009. nov. 1. 11:59
4/6 anonim válasza:
én akartam, szóval tudatos döntés volt. nem bántam meg, de azóta ráb*sztak annyi adót, hogy mostmár 2 kenyér árába kerül, akkor meg olcsóbb volt, mint a kenyér.
2009. nov. 1. 15:19
5/6 anonim válasza:
13voltam, megkínáltak. észrevettem hogy lenyugtat.
azóta dohányzom.
2009. nov. 4. 19:22
6/6 anonim válasza:
Hova süllyed ez a világ?
(Igen, tudom hogy régi kérdés)
13-14 évesek cigiznek, sőt fiatalabbak is.
Egyáltalán melyik r*hadék adja ki nekik? (Tudom, sok van)
Aztán persze megbánják, de nem tudnak leszokni. A ciginek abszolút semmi értelme, nem próbáltam még ki, és soha nem is fogom!!! 14/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!