Mit tegyek? 21f

Figyelt kérdés
Nincs kedvem élni!nincsenek barátaim,a tanulmányaim jól mentek de ott is elapadtam!!szerencse a családom támogat!irgykedek a haverjaimra azértmert szerintem nekik sookal jobb életük van mint nekem,sokkal boldgabbak mint én,szép életük van!!Én meg csak nyomorgok és már egy jó ideje nagyon nyomorultnak érzem magam!!!

2013. aug. 30. 18:08
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
bocs a helyesirási hibákért !!siettem!!szét vagyok esve!!
2013. aug. 30. 18:11
 2/12 anonim ***** válasza:

Mindjárt lesz suli és nem leszel egyedül .Családod támogat ez a legfontosabb! Barátokat bármikor találhatsz,járj el emberek közé.

Csináld azt ami boldoggà tesz.

2013. aug. 30. 18:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Írj! (privit, vagy regényt, vagy naplót, vagy blogot, bármit...) És keress benne valami pozitívat.

Vagy menj el dolgozni, az sokkal gázabb, mint az egyetemen megpenészedni, rájössz majd, hogy milyen szuper volt tanulni... Vagy állj be a mormonokhoz, a krisnásokhoz, vagy akárhova.

2013. szept. 1. 16:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A haverjaidnak sincs jobb élete csak ők jobbá próbálják tenni és nem panaszkodnak. A sorsodat te magad írod, rajtad áll, hogy boldog vagy vagy sem. Ha egész nap semmit nem teszel a boldogságodért, az életedért akkor nem i lesz soha jobb. :)
2013. okt. 6. 13:23
 5/12 anonim ***** válasza:
47%
Próbáld ki azt, hogy jó dolgokra gondolsz, nem keseregsz, és bevonzod őket!!:) Hátha működni fog:) V imádkozás is valakinek már bejött; mindenüket kb elvesztették állítólag, ozt imádkoztak, és most már minden jóra fordult náluk:)
2013. okt. 17. 00:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az imának, ha tudsz úgymond szívből imádkozni, igen jó hatásai lehetnek. De ez csak egy "eszköz" a sok közül amivel jobbá, nyugodtabbá, boldogabbá teheted az életed. Szóval csak ez még kevés lesz.
2013. nov. 6. 00:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Oké, akkor épp itt az ideje hogy magaddal, a saját életeddel foglalkozz, és ne a haverjaid életével.

Te csak azt hiszed hogy ők boldogabbak... nekik is megvan a maguk baja.

2013. nov. 16. 16:49
 8/12 anonim válasza:

ha nincsenek barátaid akkor kapaszkodj bele az egyik haverodba (képletesen értve) és tedd őt a legjobb barátoddá és mondd el neki a gondjaidat (én ezt csináltam...)

vagy szerezz egy barátnőt

a lényeg hogy kedves legyen!! (ez nagyon fontos mert csak azok a lányok tudnak megvigasztalni akik kedvesek és érzékenyek de nem a nyafogós érzékeny lányok, hanem csak szimplán annyi hogy képesek legyenek sírni XD)

A lényeg hogy tegyél valamit a probléma ellen, és legyél nyitott! :)

2013. nov. 17. 20:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok, azzal a különbséggel hogy a családban sincs minden teljesen rendben.

De hidd el, csak kívülről néz ki úgy, hogy másnak szép élete van. Van akin nem látszik, de mindenki hordja a maga keresztjét... próbálj meg annak örülni ami körülvesz és pozitív, avagy a támogató családodnak, és hogy vannak barátid. Sokan itt arra panaszkodnak hogy még azok sincsenek

2014. jan. 9. 23:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el sportolni, süss szilvás buktát, fejezd be az egyetemet.
2014. febr. 8. 13:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!