Mit gondolsz ezekről az emberekről? (lent)
1)metálosok
2)punkok
3)gothok
4)reggae-sek
metálosok, punkok: ezek alatt azt érted hogy metált meg punkot hallgatnak???akkor annyi a vélemyén hogy szabadok..énis punkot hallgatok semi bajom velük....
ghotok vagy mik..ha meglátok egyet azt hondolom hogy "anyám kinyirna ha igy élnék..."
reggae-sek: azt csinálnak amit akarnak engem nem zavarnak inkább velük haverkodok mint vmi plázacicával de nem füveznék vagy ijesmi...kb ennyi
metál: érdekesek. ha nagyon látszik rajtuk a stílus lehet azt hinném hogy vadállatok
punk: jó a sérójuk és a zenéjük. ha nincs agyonpiercingelve csak pánkos a haja szerintem azt gondolnám: jó haj
goth: ha egy olyan jönne velem szemben az utcán mint egy vámpír tuti megijednék o.o
reggae: róluk igazából semi nem jutna eszembe. mindössze csak szemügyre venném őket picit. de semmi
1. zene jó, aki metálosnak öltözik legtöbbje nekem igénytelenséget sugall.
2. zene tud jó is lenni, de egy idő után kevés az a négy akkord. Öltözködés extrém, fiatal, aki szélsőségekben keresi önmagát. Nyitott emberek, de sajnos a legtöbbjük kicsit sablonos...bár ez mindenhol így van :D
3. na ezt a zenetípust már nem nagyon kedvelem. Nekem ők kicsit ijesztőek, és mindig elvont személyiséget képzelek mögéjük.
4. Jó zene. Nyitott, laza ember, aki minden marhaságban benne van.
Egyszer megkérdezték tőlem, hogy milyen vagyok. Én meg azt feleltem, hogy (akkor) 16 éves ember. :D Valahogy sose értettem ezt a stílusirányzathoz való tartozást.
1.) Metal az ész! /m/ >.< /m/ A legjobb haverock!
2.) Nincs velük bajom, ha értékes emberek állnak a ruha mögött.
3.) Szép a ruhájuk, de csak tartozni akarnak valahova.Nem a ruha teszi az embert.
4.) Közömbös,emberfüggő.
Elítélek mindenkit aki elítéli őket :D Ahogy az Antifaces is mondja, a világ attól színes, hogy nem fekete-fehér. Nem vagyunk mind egyformák és ez így van rendjén. Én művészeti osztályban vagyok a gimiben (már nem sokáig, mindjárt végzek), úgyhogy nálunk aztán vannak arcok :D De akármelyik is jön velem szembe az utcán, ránézek, utána megyek tovább, semmi rosszat nem gondolok.
1.) A metálosokban azt bírom hogy olyan zenét szeretnek, ami igényesebb mint ezek a tuctuc semmik. Ahhoz nem kell tehetség, meg jó ének hang, kb fél óra alatt én is megírok egy számot, viszont a rockban/metálban valódi hangszereket használnak, amelyeknek a használatához évek kellenek, hogy megtanuld. És nem igénytelenek, rendesen fürdenek, ők is keményen dolgozó emberek. Ja és nagyon jó koncerteket tudnak csinálni :D
2.) A punkok igazi szabad emberek :D Több igénytelen punk ismerősöm van, mint igénytelen metálos, de nem a szaguk miatt szeretem őket :D Jófej banda :)
3.) Szerintem a goth-osokat ítélik el a legtöbben. Pedig azt se kéne. Saját szubkultúrájuk van, igaz hogy ezt sokan nem értik meg. Ja és ők nem egyenlőek a vámpírimádókkal :D A kettő teljesen más dolog. Kulturáltak, kedvelik a művészeteket.
4.) Reggae... őket annyira nem ismerem, de tetszik az életszemléletük, a vidámságuk :D
Na jó, nem nyújtom hosszabbra, lehet lepontozni, fikázni, de a kérdés az hogy mi a véleményem, én meg csak elmondtam :)
Na szép napot
Kedves utolsó :D Örülök h te is figyelemmel követed az antifaces videókat (mondjuk az új vidik már nem jók:S)
Amúgy azért tettem fel alapból a kérdést, mert múltkor utazok a buszon, felszáll pár punk ismim, beülnek a négyes ülésre, tök kultúráltan, erre a mellettem ülő kb 45-50 éves asszony elkezdi magában szidni őket, hogy miért kell így kinézni, meg hogy hülye vandálok...
Amúgy én is megkaptam már sokszor hogy büdös rocker, meg hasonlókat, mert goth/metál a stílusom... Ehhez képest naponta kétszer fürdök, enyhe parfüm, és egy ruhát csak egyszer veszek fel... Erről ennyit. Punk haverjaim is vannak, meg sokszor társulok a reggae-s haverokhoz is gondoltam erre is rákérdezek :D Köszönöm az edigi válaszokat, írhattok még nyugodtan :)
17:23-as vagyok
Évekig nekem is ilyen rocker/metálos stílusom volt, még most is ugyanazokat a zenéket hallgatom, járok koncertre, ugyanaz a baráti társaságom, csak az a különbség hogy szerettem volna nőiesebben öltözködni, úgyhogy most már hordok magassarkút (na nem a 15 cm-eset:D), szeretem a szoknyákat, stb... Kialakítottam a saját stílusomat, vannak olyan fekete ruhák, amik nagyon jól néznek ki, nőiesek, és mégis jók egy koncertre is :) Soha nem voltam plázap*csa vagy diszkós, nem is leszek :)
Amúgy a buszon engem is néztek már meg :D Még az utcán is megállított egy idős néni hogy ugye nem vagyok sátánista XD én meg csak annyit mondtam hogy nagyon el tetszett tévedni :D
1,részeg sörivók és mindegyik ugyanúgy nézki
2, szabadszelleműek, kannásborosak
3, unatkozó ,depresszív hülyén kinéző emberek akik tudat alatt azt szeretnék ,hogy figyeljenek rájuk
4, béke,szeretet,szabadság,barátság,fű
vki azt irta metálosokra
zajos a zenéjük, őket pedig túl egysíkúnak gondolom
és vki más pedig hogy igénytelenek:)
nah már most, azért lennénk igénytelenek mer nem vasaljuk a hajunkat, nem öltözünk a trend szerint, nem vagyunk agyon parfümözve?:) és az hogy zajos a zenéjük. nem zajos.. sztem jobb mint a mosogép zene:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!