Próbálom értelmét keresni a kérdésnek, de eddig még nem találtam semmit...
2010. júl. 6. 13:19
2/14 anonim válasza:
egy bizonyos kor után szerintem pletykásabbak lesznek az emberek mivel unatkoznak:P
2010. júl. 6. 13:20
3/14 anonim válasza:
Nem muszáj az embernek 60 évesnek lennie, hogy ne kedveljem.
Kérdésre válaszolva: anyukám nemsokára 60 éves lesz, és azt gondolom róla, hogy nagyon szeretem.
2010. júl. 6. 13:21
4/14 anonim válasza:
Mit gondolnék ? Egyszer te is 60 leszel :D Ök is emberek , talán tapasztatabbak :/
2010. júl. 6. 13:25
5/14 anonim válasza:
Hát tényleg nem korfüggő, de felőlem remgeghet, meg csoszoghat egy nyanya mellettem a BKV-n, ha arra van ereje, hogy befesse a haját és kisminkelje magát, akkor a helyemet nem adom át. Vannak kedvesek, akikből sugárzik, h a korukkal a bölcsességet is elérték, nem csak az út végét, na az ilyeneknek ugrok, táskát cipelek, segítek, ahol tudok.
...
2010. júl. 6. 13:25
6/14 anonim válasza:
A szüleim 60-61 évesek, és szerintem nagyon jó fejek. Aktívan sportolnak (úszás, bicikli, nordic walking), neteznek, skypolnak, szóval sokkal inkább képben vannak, mint sok 30 éves. A barátaik hasonló emberek. Ami néha bosszant bennük az az, hogy a gyerkőceim nevelésébe néha a kelleténél jobban beleszólnak, de ez nem korfüggő szerintem. Viszont mindenben mellettünk állnak és segítenek, ahol csak tudnak.
2010. júl. 6. 13:27
7/14 anonim válasza:
remélem te még 30 se leszel soha...
2010. júl. 6. 13:31
8/14 anonim válasza:
Semmit sem gondolok a 60éves emberekről. Vannak ilyenek is meg olyanok is. Aki 59évig kedves, dolgos aranyos ember volt, nem lesz zsémbes nyanya vagy tata mert betöltötte a 60at. Aki meg világ életében kötekedő, pletykáló mindenbe beleszóló ember volt, az talán ahogy öregszik egyre inkább olyan lesz.
2010. júl. 6. 13:31
9/14 anonim válasza:
Ha ad a külsejére, gondozott, ápolt, de már nem azzal akar kitűnni-az jó.
Ha a felhalmozott tapasztalatait, tudását, emberismeretét használja, de azzal sem akar kitűnni-az is jó.
Ha elhanyagolt, vagy ízléstelenül túlcicomázott, lekezelő,pletykás, humortalan öregember vagy asszony-az rossz.
2010. júl. 6. 13:37
10/14 A kérdező kommentje:
At indított a kérdés kiírására, hogy csak a mai napon a GYK-n 4-5 kérdésre adott válasz volt rendkívül negatív kicsengésű a 60 évesekre.Ha sminkel és festi a haját, az baj, ha nem, akkor elhanyagolt, ha beszél, akkor beledumálós, ha nem, akkor morcos sárkány.
Néhány napja olvastam, hogy miért rontja otthon a levegőt egész nap, menjen öregek napközijébe.Ezen a fórumon megbeszélték, hogy az olyan, mint az óvoda.Kapnak enni és
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!