Miért néz "minket" mindenki kisgyereknek vagy épp lotyónak?
13 éves lány vagyok, és a kommenteket olvasva azt látom, hogy ennyi idősen mindenki szerint még kisgyerek az ember, ha pedig nem öltözködik, és viselkedik úgy akkor lotyó, aki biztos, hogy négy év múlva már teljesen ki lesz égve.
A magam részéről nem festetem a hajam, de előfordul néha, hogy kisminkelem magam, vagy magassarkút veszek fel. Nem hordok gyerekes ruhákat, ha a póló kivágott, akkor inkább a háta, mert mellben (még) nem igazán van mit mutogatnom. Nem játszom, és nem "nézek esti mesét", mert egyszerűen nem igénylem. A kinézetem azért olyan, amilyen, mert így tetszem magamnak.
Volt már két "barátom", de csak pár randi erejéig, mert nem illettünk össze egyikkel sem. Viszont jelenleg is szerelmes vagyok (nem, szexet semmiképp nem tervezek tizenhat éves korom előtt).
Nem értem miért lennék kisgyerek, aki játssza a nagylányt. Miért gondolják így az emberek?
Előző vagyok. Á nehogy azthidd hogy ők azt csinálták csinálnák vagy csinálták amit tanácsolnak. Álszentek.
Meg akik azt mondják hogy huszonéves koráig az ember egyáltalán semmit ne csináljon csak üljön a sötét szobába begubózva na azokkal se stimmel valami. és akik pl a szüleiknek megfelelő szerelmet keresnek maguknak. Szóval hogy másoknak akarnak megfelelni, meg akik valamilyen vallás és szekta rabjai. Én annyira sajnálom ezeket az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!