Mit tennél ha kiderülne, hogy HIV fertőzött vagy?
Figyelt kérdés
Mert ugye ma már gyógyszerekkel akár 20-30 évig is élhetsz még... de hogyan? Szex nélkül...?
Hogy bírnád?
És mit változtatna ez az életeden még?
2009. okt. 31. 10:52
11/14 anonim válasza:
elösszöris utánajárnék az orvosoknál.mien gyógyszer az amivel még sokáig élhetek..mit tehetek most.stb stb.elég negatív tipus vagyok.és picit rasszista is..biztos hogy új embereket ismernék meg és ha úgygondolom megérdemli, akkor megfertőzném.persze a legjobb barátaimnaksem mondanám el.nem tartom embernek a kissebségeket...a ku.vákat sem..biztos, hogy minnél többet magammal vinnék.és még azis lehet hogy megpróbálnék sikkasztani, vagy valami ilyesmit, hogy a családom még élő tagjainak minnél több juthasson.hamár nekem úgyis mind1.de így, hogy nem vagyok az maradok eladó egy undorító éjjelnappaliban, tele drogos és alkoholista trógerekkel, mindenféle kötekedős büdös cigányokkal, és korrupt rendőrökkel.
12/14 anonim válasza:
Engem csak az érdekelne, hogy élhetek-e még.... ki a f@szom foglalkozik még ilyenkor a szexszel? -_-"
13/14 anonim válasza:
Felkerekednék, a nyóckerbe venném az irányt, vennék egy jó nagy adag heroint, szereznék tűt és először és utoljára kipróbálnám a hernyót.
14/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, ott a pont ;) én is hasonlóképp cselekednék.
2010. ápr. 13. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!