Erre miféle pszichológiai magyarázat van? Röviden: ha velük vagyok, lájkolnak, ha nem leszarnak?
(idén érettségiztem)
nagy videósnak mondhatom magam, már 5-6 éve foglalkozom ezzel a témával, januárban szalagavatóra mint ahogyan minden osztály, a mi osztályunk is csinált szalagavatóra videót, én képviseltem az egész folyamatot, a végeredményt mikor bemutattam az osztálynak, még meg is tapsoltak, még olyanok is odajöttek hozzám mondani, hogy "ez tényéeg jó lett" akikre nem is számítottam..a szalagavató műsoron is külön elismertek, na mind1 ez csak előzmény
most itt a nyár és mivel én nem vagyok egy nagy bulis fazon, nem szoktam velük menni bulizni, úgy érzem, hogy nem az az én társaságom, ha velük megyek, így már nem beszéltem legtöbbjükkel 2-3 hónapja, és bármit kiteszek pl fészbukra, kb mindenki leszarja, csak tényleg a legközelebbi barátaim, pedig sokan tudják, hogy jókat szoktam csinálni..most semmiféle nagyképűség nem beszél belőlem, csak az, hogy már felfedeztem miben vagyok jó..
most akkor fura ez.. vagy csak számomra?vagy ez valójában teljesen normális dolog?
köszi, hogy végigolvastad
ez teljesen természetes dolog.
az osztály kényszertársaság. muszájból van együtt.
ott elviselik egymást az emberek, aztán ha vége van az iskolának, megy mindenki a maga útján.
én a 30fős ex-osztályomból senkivel sem beszélek pl.
ez nem teljesen így volt nálunk, legalább is én nem így éreztem..
nem a kérdésemre válaszoltál..pafff
Pedig szerintem jól leírta az első: az osztály kényszerközösség, és ezzel minden el lett mondva.
Vagy csak szimplán lusták hogy megnézzék a további videóidat.:D
inkább a második..
no, köszönöm, hogy válaszoltatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!