Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom mit csinaljak?...

Nem tudom mit csinaljak? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Elöre is elnezest, a kerdes nem pont ebbe a kategoriaba illik, de itt vannak a legnormalisabb valaszok.

Szoval az a helyzet hogy jövö heten Franciaorszagba utazok nyaralni es eletemben elöször latom a tengert!

Mar nagyon varom csak van egy kis problema, ami mar most megkeseriti a jokedvemet...

Sulyosan önbizalomhianyos vagy a "melleim" miatt(bar ezeket az ocsmany semmiket nem neveznem igy)

A parommal es par haverral megyünk, es ök tuti hogy akarnak majd fürdeni, de en egyszerüen nem merek/tudok bikinit felvenni mert szörnyen erzem magam.

75AAAA meretem van tehat tenyleg egy kis kihegyesedesen kivül nem sok mindenem van es ez szörnyen befolyasolja a mindennapjaimat :(

Olyan sokszor szoltak mar be bunkon hogy semmi melled hahaha

Es ez nagyon faj :(

Amugy egy eletvidam, sportos lany vagyok de nem tudok ezen tullepni.

Melltartom 2 db van mar mindegyik elszakadt de nem akarok semmilyet venni mert csak sirogörcsöt kapok vasarlas közben :(

Nem tudom mit csinaljak, nem akarom a többiek nyaralasat elrontani, de egyszerüen szikla ül a szivemre ha ragondolok hogy bikinit kellene felvennem :(

Olyan szanalmasan nezeki hogy vmi szivacs ott van amit teljesen be tudok nyomni es közepen mint egy laposföld :(

Es nem tudom elfogadni, ugy erzem minden rosszul all :(

Mütetre sajnos nincs penzem :(

Most mit csinaljak? :(

Bocs hogy hosszu lett. Telorol irtam ezert nincs ekezet.

23/L

2013. aug. 27. 14:22
 1/9 anonim ***** válasza:

Pároddal mész.

23 vagy,szexeltek is,nem? Akkor nem vagy szégyellős?

párod látott már meztelenül,nem? Még mindig veled van,szeret.

Igen, a kis melleiddel.

Ha neki jó vagy így,akkor miért érdekel vadidegenek véleménye?

2013. aug. 27. 14:25
 2/9 anonim válasza:

Van párod nem?! Ő így szeret fogadd el te is magad! Ezen nincs mit szégyellni nekem is van olyan ismerősöm akinek 75A kb a melle és nem hord melltartót se, mert minek nincs rá szüksége.

Aki beszól azzal ne foglalkozz. Nem az határozza meg milyen ember vagy, hogy mekkora a melled.

Nekem sincs nagy nekem B-s de volt A-s melltartóm is nem régiben.

Én elfogadtam,hogy plusz 10 kg fölösleg van rajtam,ami eloszlik arányosan, nem tudom leadni mert ilyen típus vagyok.

Fel a fejjel!

2013. aug. 27. 14:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nemcsak masok velemenye a problema, hanem a sajat magame....egyszerüen rosszul vagyok magamtol. Es igy eleg nehez jol erezni magam :(
2013. aug. 27. 14:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Először is, ez adottság, erről nem tehetsz. El kell ezt fogadnod. Állj be félmeztelen a tükör elé és sugalld ezt magadnak is. Így is lehet szép egy nő és minden bizonnyal az is vagy. Nem mindenkinek a dudák jönnek be, ezt a te példád is tökéletesen mutatja. A mell az csak egy része a testnek és nem több. Kinek mekkora. Vegyél push up bikini felsőt a méretedben, ha pedig hazajöttetek mindenképp keress fel egy pszichológust, mert tönkremehet az életed. Szintén 23 nő.
2013. aug. 27. 14:29
 5/9 anonim válasza:
Menj el egy boltba és válogassa ki olyan fürdőruhákat, ami a melledről máshova terelik a figyelmet, vagy push upot keress! Ez nehogy már elrontsa a nyaralást!
2013. aug. 27. 14:30
 6/9 anonim válasza:
Csak semmi pánik az enyém is kicsi, de párom szereti. Mondtam neki, hogy ha nyerek a lottón megműtettem. (Csinire nem az a brutális tőgyekre.) De addig csak pozitívan. Keres fidres-fodros szivacsos felsőrészt, az egész előnyös, nekem is olyan van :) Ne parázz, és jó utat :)
2013. aug. 27. 14:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Válaszolók! Nálatok is van, hogy nem küldi el amit írtatok???

Én most így jártam úgyhogy röviden:

Én párom így szeret ahogy vagyok és elhagyna ha megműttetném.

Így fogadd el magad ahogy vagy, rámehet az egészséged is.

Egy szintén kicsi mellű nő.

Amúgy vannak olyan fürdőruhák amik nem akkora nagy szivacsosak és olyan, min rajtad lenne. :)

25/N

2013. aug. 27. 14:37
 8/9 anonim válasza:

Egy cipőben járunk, csak én már elfogadtam magam. Gondolj arra, hogy az sem lenne jobb, ha a két kis semmi helyén két nagy bejgli lógna, mint nagyon-nagyon sok nőnek. Vagy esetleg vízzel megtöltött óvszeres zacskó, amik ha lehajol, mint egy kihegyezett cső lógnak a világ két égtája felé, ebből is nagyon sok van. Nekem ha valaki bunkón beszólt, visszaszóltam, hogy "tudod mit tündérbogár, az én semmilyeim 40 éves koromban nem fogják verni a térdeimet, mint neked/a te barátnődnek!"

Megsúgom neked, hogy szülés után 75/B-s lett a mellem, és most 36 évesen hálás is vagyok a természetnek, hogy nincsenek lógó dudáim :) ...meg amúgy is, nem attól szerethető egy nő, hogy mekkora a melle, beszólni meg bárkinek lehet ...valamiért :)

2013. aug. 27. 14:45
 9/9 A kérdező kommentje:

Nagyon kedvesek vagytok...:)

Epp bikinit probaltam de tovabbra sem vidit fel a kep hogy egy 11 eves kislany felsöteste nez vissza ram....:(

2013. aug. 27. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!