Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen a zenei stílusom?

Milyen a zenei stílusom?

Figyelt kérdés

Egy ideje nem tudom behatárolni a zenei stílusomat. Ne értsetek félre, nem akarom besorolni magam sehova, nem is ez a lényeg. Egyszerűen csak érdekel, magamtól meg nem tudom eldönteni.

Amiket hallgatok: The Beatles, The Rolling Stones, Queen, Franz Ferdinand, Quimby, Nirvana, Nickelback, Arctic Monkeys, 30Y, Tankcsapda, LGT, Illés, Hungária, Omega, Aljas Kúszóbáb, Bermuda, Ivan & The Parazol, Hooligans, Punnany Massif, Jet, Road, P.Mobil.

John Lennon, Elvis Presley, Bob Dylan, Johnny Cash, Elton John, Chris Isaak, Petruska András, Ákos, Varga Miklós, Vikidál Gyula, Máté Péter, Szécsi Pál, Baricz Gergő.

Lana Del Rey, Joan Jett, Janis Joplin, Rúzsa Magdi.

Előre is köszönöm!

2013. aug. 26. 22:52
 1/5 anonim ***** válasza:

The Beatles-jó, The Rolling Stones-nem rossz, Queen-jó, Franz Ferdinand-nem ismerem, Quimby-egyet tudok tőlük abban a stílusban nem jó, Nirvana-nem ismerem, Nickelback-jó, Arctic Monkeys-nem ismerem, 30Y-nem jó, Tankcsapda-jó, LGT-jó, Illés-jó, Hungária-jó, Omega-jó, Aljas Kúszóbáb-nem ismerem, Bermuda-asszem jó egyet hallgattam tőlük, Ivan & The Parazol-nem ismerem, Hooligans-jó, Punnany Massif-nem ismerem, Jet-nem ismerm, Road-nem ismerem, P.Mobil-jó

John Lennon-jó, Elvis Presley-jó, Bob Dylan-nem tudok így hirtelen tőle számot, de a nevét már hallottam régebben de elvileg jó kell legyen majd hallgatok tőle valamit/valamiket, Johnny Cash- ugyanaz mint Bob Dylannél, Elton John-jó, Chris Isaak-szerintem ő is Bob Dylan-es kategória, Petruska András- nem ismerem, Ákos-jó, Varga Miklós-jó, Vikidál Gyula-nem ismerem, Máté Péter-jó, Szécsi Pál -szerintem Bob Dylanes kategória, Baricz Gergő-neki jó hangja van, zenéjébe még nem merültem bele

Lana Del Rey-elmegy, Joan Jett -jó, Janis Joplin- Bob Dylan-es kategória, Rúzsa Magdi- van tőle jó és kevésbé jó is.

2013. aug. 26. 22:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, Quimbyről meg amiket/akiket nem ismerek, azokról inkább nem nyilatkoznék:$ Na jó, elmondom, a Most múlik pontosan emlékeim szerint Quimbisben nem jó, asszem az az eredeti; na az volt az, amit tudok tőlük.
2013. aug. 26. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja és ez csak az én véleményem, amit odaírtam, hogyha valaki nem ért egyet, azt elfogadom!!:) Amúgy nem tudom, miért érdekel ez téged, kérdező. Azt hallgasd, amit szeretsz, ne mások szabják meg neked; ha meg csak úgy simán véleményt kérsz, akkor okés, de nem értem, minek kell ilyet:) Szerintem amúgy összességében jó a zenei ízlésed :) És ne érdekeljen, hogy mit számít "menőnek" meg "gáznak" hallgatni:) Ne hallgass másra, azt hallgasd amit akarsz!!!:)
2013. aug. 26. 23:05
 4/5 anonim ***** válasza:
alternatív popper.
2013. aug. 27. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:
első 3 vagyok, ja bocs, asszem véletlenül figyelmen kívül hagytam a kérdés kifejtésének első sorát:$ :) ^.^
2013. aug. 27. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!