Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 183-5 cm-rel nem érzem magam...

183-5 cm-rel nem érzem magam magasnak miért?

Figyelt kérdés

182-3 cm voltam tavaly novemberben,most lassan megálltam a növésben max. 185 vagyok,14 és fél évesen,de azt veszem észre hogy így is szinte minden ember fejének tetejét látom az utcán,de akkor is alacsonynak érzem magam,pedig sokkal magasabb vagyok náluk,meg buszon is ha állok 20 cm-re van a fejem a tetőtől..

Önbizalmam nincs,lehet ez a gond?Szélles vállaim is vannak,szóval úgy elég "nagy darabnak" nézek ki a korosztályomhoz képest,pedig nem vagyok kövér,normális súlyom van.Meg sosem húzom ki magam,és már ropog a gerincem is ha kihúzom magam,de most próbálok minél többször kiegyenesedni..

Egyik barátom 182 cm és mégis magasabbnak látom,pedig elvileg nem az,meg nagyobb vagyok nála úgy "alkaltilag"

Meg ha idősebb férfit látok e magassággal,akkor magasnak látom..magamet meg nem.

2013. aug. 22. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha elmennék melletted a 149-150 cm-s magasságommal, akkor már elhinnéd? :D

14,5/L

2013. aug. 24. 17:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen!:)
2013. aug. 24. 19:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Probléma megoldva. Keresd az alacsony emberek társaságát. :D
2013. aug. 24. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!