Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt már veletek így?

Volt már veletek így?

Figyelt kérdés
amikor magányosnak érzem magam mindig sírok . . elég ha meg nézzek egy olyan filmet ami arról szól az élet amiben én is élek.. pl... tele vagyok fájdalommal , magányos vagyok, gyenge , reménységtelenül érzem magam.. nincs akinek el mondhatom hogy mi nyomja a szívemet. -- próbálom ki fejezni a családomnak hogy mi bánt mi nyomja a szívemet de rám se figyelnek tudom hogy nekik is van elég gondjuk én ezt mind meg értem de nagy jó esne ha úgy működni a dolog mint anya lánya de ez nincs meg köztünk pedig annyira szeretem és ő is engemet. de nem tudom ... csak a fájdalom van a szívembe és csak mindig magamba fojtom .. és csak a sírás keringed ... elég ha meg látok valakit sírni én is sírok ... de úgy döntöttem hogy ami benne van ki adom magamból még pedig úgy hogy .. Világ ki Zene be .. csak ez tud engem meg nyugtatni elég ha be teszem azt a bizonyos zenét amitől el múlik a fájdalom ... hát hogy ezt le írtam egy cseppet meg nyugodtod a szívem lelkem....
2013. aug. 22. 08:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezért kell kibeszélni magunkból a dolgokat, mint ahogy Te is tetted most. Ha máshogy nem, hát ide leírva a gyk-ra. A lényeg az, hogy ne szoruljon be, mert az pszichés és fizikai problémákat okoz hosszabb távon.

Vannak ilyen időszakok az ember életében, ki kell kísérletezni, hogyan könnyebb átvészelni. Ha Neked a zene jön be, akkor hallgass minél többet. Engem is a zene emel ki, ha depisebb vagyok.

Fel a fejjel, lesznek még jobb időszakok is. Az emberi lét már csak ilyen.:)

2013. aug. 22. 08:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Tudod mi a te bajod?? Az, hogy unatkozol.. Tessék lefoglalni magad, tessék elmenni dolgozni vagy csinálni valamit ami leköti a gondolataidat, vagy annyira kifáraszt hogy nincs időd nyafogni.. Nem sértésnek szánom, hanem ez az igazság. Egy ismerősöm is ennyit nyafogott mint te. Neki azt tanácsolták, hogy újítsa fel a lakását, kezdve a festéstől a csempézésig, és a bútorokat is újítsa fel. Mindezt kevés pénzből.. Abba hagyta a nyafogást, élvezte hogy kreatív lehet, és állandóan azon agyalt, hogy tudja minél olcsóbban megoldani a dekorációt és egyéb dolgokat. El kell ismernem szuper lett a lakása..

Szóval ne nyafogj hanem kezdj el valamit csinálni..

2013. aug. 22. 08:39
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát köszi nektek a kommenteket ... de ez nem annyira egyszerű ahogy irjátok . ... én próbálom magamba el rakni a fájdalmakat de nem megy egyszerűen nincsen annyi bizalom bennem ... tudjátok evvel meg kell birkózni .. aaa ezt nehéz le írni ezt csak az tudja aki érzi/benne volt/van és én benne vagyok .. leírhatatlan érzés .. de erőt veszek magamon és lehet hogy le győzöm ezt a harcot--- sokkan csak azt mondják hogy nyafogok , unatkozok, lustálkodom. De ez nem így van!!

No hát szóval hét ilyen az élet .. lehet hogy egyszer jön olyan időszak hogy jobb lesz minden ,, (remélem) .. de ahogy irtátok most van bennem valamennyi reménység hát bizzok magamba.. amúgy L/15 (: .

És is megértek sok mindenkit aki ebben a kapcsolatban van! (:

2013. aug. 22. 10:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!