Voltatok már úgy, hogy nem ismeritek a saját határaitokat?
Úgy érzem magam, hogy mindenre képes vagyok. Megtudok tanulni bármit. Bármilyen izmos testet kitudok építeni magamon. Bármilyen jó nőt feltudok szedni, bármennyi pénzt összetudok kaparni. Mi ez az érzés? Miért nincs mindig ez?
1-2 havonta előjön. aztán lusta leszek. Miért van ez? Ja és nem szívok semmit. :) 23/f
Azért, mert még fiatal vagy és "ide nekem az oroszlánt is" életérzés uralkodik rajtad zömében. Azután ahogy telik az idő, majd rájössz, h még sincs minden úgy, ahogy elképzelted. Bizonyára Te sem tudsz bármit megtanulni uolyan hatásfokkal. Néhány pofon az Élettől és helyretesz lelkileg, testileg egyaránt. Nem rossz szándékból mondtam. Tapasztalat ... én is voltam olyan fiatal. :)
56/F
Még annyit hozzáfűznék, h amikor a csúcson vagy, próbálj meg valóban minél többet elérni, kiaknázni minél több lehetőséget. Hogy legyenek tartalékaid a hullámvölgy elviselésére is.
Sok sikert! :)
56/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!