Miért nem értem saját magam?
Akkor mondhatni természetes ^^ Hidd el én is ilyen voltam még vagyok valamennyire 19/f. Most, hogy visszatekintek ez a felnövés következtében van. Egyszerűen minden felborul úgy ahogy van.
Hogy mit tegyél? Jó kérdés :) Add önmagadat, aztán majd évek múltán visszanézed magadat és a fejedet fogod, hogy "jé, ez is én voltam" :D
Legjobb barátoddal, bizalmasoddal vagy csak valaki "no-face" emberrel internetről, akiben vmennyire megbízól(itt idősebbek, tapasztaltabbak előnyben) beszéld ki. Az már egy jó dolog, ha kibeszéld, kiírod magadból a problémát, a gondot. Számomra ez nagyon nagy segítség, amikor a barátommal dumálunk és így kiadjuk magunkból :)
Persze Legjobb a családtag, barát, az internetes "no-face" valakit ajánlom a legkevésbé.
Én 16 vagyok szintén srác.
Velem is hasonló a helyzet, pont ezen gondolkoztam mostanában, hogy miért változik ennyire a gondolkodásmódom napszakonként :-) attól tartottam, hogy skizofrén lettem, de szerencsére akkor más is van így ezzel.
Valszeg ez csak a korral jár, de én is úgy vagyok vele, hogy egyszer teljesen el tudok merengeni mindenféle marhaságon, máskor meg mintha kicseréltek volna, én magam vagyok a jó kedv, meg a pozítivum szobra. Azt hittm ez baj, deakkor ezek szerint nem az :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!