Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha tehetnéd akkor hol élnél?

Ha tehetnéd akkor hol élnél?

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 17:38
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Spanyolország,Barcelona,tengerpart mellett.

beutaznám(ha tehetném)európát,és amerikát motoron:D

13/F

2009. nov. 2. 23:31
 22/32 anonim válasza:

Amerikaiakkal és kanadaiakkal dolgozom(online), egy kicsit betekinthettem a kultúrájukba és az életkörülményeikbe.

az alábbi helyekről álmodozom:

Denver (Colorado, egy igazi "kisvárosú" hangulatú nagyváros, sok kertesházzal, pihenő övezettel,No1)

Des Moines(Minnesota államban, kicsit magasabb házakkal, de még mindig nem "nyomasztó metropolis")

Montréal(Québec tartomány, Kanada, hatalmas üres területek egy kisvárosi hangulatú puszta gyakorlatilag a külvárosi része, amúgy egy igazi nagyváros is egyben)

Eddig ezeket a városokat ismertem meg az ott élők beszámolói és fotói alapján. Ezekre a helyekre AZONNAL elköltöznénk (hamarosan remélem lehetőségem is lesz rá..)

25, férfi

2009. nov. 5. 06:18
 23/32 anonim válasza:

Egy szép kisvárosban, Walesben :)

15/F

2009. nov. 5. 16:54
 24/32 anonim válasza:
Floridai West Palm Beach-en, vagy Londonban. De sok más helyen is jó lenne, csak ne itt keljen élnem
2009. nov. 5. 16:56
 25/32 anonim ***** válasza:

Hát ha a magyar viszonylatokat nézzük akkor Pestet kipróbálnám.Nyíregyen lakom és Debrecenbe tanulok.Ezeket szeretem.

Külföld: London.Németországon bárhol.Amerikában Miami, Las Vegas,Los Angeles, Görögország vagy Olaszország.

2009. nov. 5. 17:07
 26/32 anonim ***** válasza:
Előzö vok.New Yourkot a legfontosabbat kihagytam xd
2009. nov. 5. 17:08
 27/32 anonim válasza:
Krétán :) Mindenesetre biztos, hogy olyan helyen, ahol soha (vagy nagyon ritkán) nem esik a hó, nincs fagy, nem kell fázni... Az örök nyár se jó, ezért Kréta a választásom.
2009. nov. 5. 19:55
 28/32 anonim ***** válasza:
Írország
2009. nov. 7. 21:18
 29/32 anonim ***** válasza:

23:31 ahhoz kéne benzin is:D

én legszívesebben már régóta álmaim országában Németországban élnék BERLINben!!!

de ha nem akkor Svédországban Stockholmban vagy Belgiumban Brüsszelben.

2009. nov. 18. 15:47
 30/32 anonim ***** válasza:
én egy messzi-messzi galaxisban :)
2009. nov. 18. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!