Ha tehetnéd akkor hol élnél?
Spanyolország,Barcelona,tengerpart mellett.
beutaznám(ha tehetném)európát,és amerikát motoron:D
13/F
Amerikaiakkal és kanadaiakkal dolgozom(online), egy kicsit betekinthettem a kultúrájukba és az életkörülményeikbe.
az alábbi helyekről álmodozom:
Denver (Colorado, egy igazi "kisvárosú" hangulatú nagyváros, sok kertesházzal, pihenő övezettel,No1)
Des Moines(Minnesota államban, kicsit magasabb házakkal, de még mindig nem "nyomasztó metropolis")
Montréal(Québec tartomány, Kanada, hatalmas üres területek egy kisvárosi hangulatú puszta gyakorlatilag a külvárosi része, amúgy egy igazi nagyváros is egyben)
Eddig ezeket a városokat ismertem meg az ott élők beszámolói és fotói alapján. Ezekre a helyekre AZONNAL elköltöznénk (hamarosan remélem lehetőségem is lesz rá..)
25, férfi
Egy szép kisvárosban, Walesben :)
15/F
Hát ha a magyar viszonylatokat nézzük akkor Pestet kipróbálnám.Nyíregyen lakom és Debrecenbe tanulok.Ezeket szeretem.
Külföld: London.Németországon bárhol.Amerikában Miami, Las Vegas,Los Angeles, Görögország vagy Olaszország.
23:31 ahhoz kéne benzin is:D
én legszívesebben már régóta álmaim országában Németországban élnék BERLINben!!!
de ha nem akkor Svédországban Stockholmban vagy Belgiumban Brüsszelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!