Milyen belső tulajdonságoknak örülnél, ha tehetnéd, hogy rendelkezz vele?
Figyelt kérdés
tudom kicsit furcsa a kérdés, de érdekel a véleményetek :)2011. júl. 11. 15:34
1/22 anonim válasza:
Olyan kisugárzás, amit bárkit levesz a lábáról egy pillanat alatt..:D
Ezen kívül ismerem a személyiségem erősségeit és gyengéit, de elégedett vagyok vele. Talán lehetnék egy kicsit fogékonyabb a matematika irányába..:S És jobb lenne, ha nem lennék ennyire érzékeny belül..
3/22 anonim válasza:
Jó felfogóképesség a reál tantárgyak irányában, precizitás, kicsit nagyobb türelem, kitartás (utóbbiból nagyon sok)
4/22 anonim válasza:
Nekem jó, ami van. Ha más lenne, akkor én is más lennék. Vagyis akkor már én nem lennék én, akinek a kérdést feltetted. Vannak ugyan "rossz" tulajdonságaim, amik néha megnehezítik az életemet, de mégis velük együtt vagyok teljes, tőlük is leszek "ÉN", és igyekszem elfogadni magam, fenntartások nélkül. Olyannak, amilyen vagyok.
5/22 anonim válasza:
'Szófosási hajlam'. Szval h én is bárkivel bármikor eltudjak beszélgetni bármiről :D
6/22 anonim válasza:
Szeretnék fogékonyabb lenni, és könnyebben tanulni. Vagy csak simán okosabb:-) És egy jó adag akaraterőt is szeretnék, illetve kitartást.
9/22 anonim válasza:
jobban megbízzak másokban, főleg a páromban, türelem, higgadtság, vidámság, életkedv, megértés
10/22 anonim válasza:
türelem, kitartás, logikusabb, és gyorsabb gondolkodás, nyugodtság,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!