Ha tehetnéd akkor hol élnél?
(Bocsánat)Off:
17:58: Ha feltaláltam az időgépet viszlek magammal, oké? :)
Régen mindig külföldre vágytam...Én itt nem élnek címszóval...Aztán megtaláltam a párom, és valahogy felfordult az értékrendem :) Már nem érdekel, hogy fogok élni, mindenhol nehéz a mai világban érvényesülni...Most már csak az a célom, hogy itthon legyen egy szép házam, családom, és megélhetés szempontjából biztos jövőm. Lehet, hogy nehéz elérni, lehet, hogy sokan azt gondolják nehezebb, mint máshol a világban, de nem lehetetlen! És ez a lényeg :) Ez az én országom! Nyaraltam már sokszor Olaszországban, imádom azt az országot, de mégis...10-14 nap után öröm volt haza jönni. Ekkor jöttem rá, hogy mindenhol jó, de a legjobb itthon :)
Amúgy pedig én bárhova elutaznék a világban :) Spanyolország, Argentína lenne talán az első célpontom :)
Amerika,azon belül is Kaliforniában valahol,esetleg Los Angeles:)
és a 70es-80as években vmikor:)utálom ezt a mai világot,pedig 16 vagyok...
Szeged vagy Kecskemét.
Nem költöznék ki külföldre, elég lenne egy olyan város ahol több a lehetőség mint egy kisvárosban.
Japán : ]
Azon belül valami jo helyen : ]
Amugy meg sok fele elmennék : ]
Miami, L.A., New York, Afrika... *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!