Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az néha hogyha...

Miért van az néha hogyha felállok akkor szédülök?

Figyelt kérdés
Néha mikor felállok elkezdek szédülni, nem látok semmit csak zöld fényt és valamiben meg kell hogy kapaszkodjak mert másképp nem tudok megállni a lábamon. 13/L
2013. aug. 21. 11:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez inkább eü kérdés. Amúgy mérd meg a vérnyomásod.
2013. aug. 21. 12:12
 2/7 anonim válasza:
Alacsony a vérnyomásod. Fejed nem fáj sűrűn? Ha eleget iszol, és mégis sűrűn tapasztalod, menj orvoshoz.
2013. aug. 21. 12:14
 3/7 anonim ***** válasza:

kell egy par masodperc amig a vernyomasod helyreall a felallas utan. azert pont ennyi idos korban, gyors novekedes utan csak ezzel meg nem szaladgalnek orvoshoz, amig nem extrem.

Nekem is van ilyen, foleg mostanaban mert en sem sportolok eleget , szoval inkabb a rendszeres mozgas mint a doki, persze ha arra jarsz emlitsd meg.

2013. aug. 21. 12:23
 4/7 anonim válasza:
így van, tegyél meg mindent először magadért amit tudsz, aztán fordulj orvoshoz.. Csak gondoltam ha már megállni sem bírsz akkor az már komolyabb..
2013. aug. 21. 16:45
 5/7 Gyémántlány ***** válasza:

Ha hirtelen felállsz, szédülni kezdesz...

Ez másoknál is így van, ne állj fel hirtelen.

2013. aug. 21. 19:44
 6/7 anonim válasza:
Mert ha sokat ulsz akk a vered elmegy valahova es ha felallsz szukseged lenne ra de noncso tt es kell egy kis ido meg eljut a fejedig vagy tudom is en hova kesz allj fel fokozatosan ennyi
2013. aug. 21. 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele.

15/L

2013. aug. 21. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!