Miért szédülök, ha felállok?
Figyelt kérdés
Nem alacsony a vérnyomásom, sőt magas vérnyomással kezeltek. Mára már javult, általában normális az érték.
2x volt 24órás mérésem, és a legalacsonyabb is alvás közbe volt 90/90 körül.
Ha felállok nagyon megszédülök, de úgy, hogy pár mp-ig nem látok semmit. Ha gyorsan, ha lassan változtatok helyzetet, ugyanúgy jön.
Mitől lehet?!
Köszönöm előre is.
2012. aug. 17. 12:20
1/4 A kérdező kommentje:
( 15 éves lány vagyok. )
2012. aug. 17. 12:20
2/4 anonim válasza:
Magas vérnyomás is okozhat szerintem ilyen tüneteket. Nekem akkor van ilyen ha 5-6 órát ülök egy helyben, és utána felállok.
3/4 anonim válasza:
Jó lenne egy alapos kivizsgálás. Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
4/4 anonim válasza:
Szia!Nem hiszem hogy a vérnyomásodnak köze lenne a szédüléshez.
Nekem nagyon alacsony mindig a vérnyomásom és velem is elöfordul ha hirtelen kelek az ágyról..
Mozogj és igyál több folyadékot...:)
Nekem legalábbis az orvosom ezt javasolta...
Remélem tudtam segiteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!