Miért szédülök, mikor felállok?
Figyelt kérdés
egyre többször van, mostanában naponta többször is. miután felállok elszédülök, és elsötétül minden, le is kell ülnöm vagy megkapaszkodnom valamiben, de az egész csak pár másodpercig tart, de ma utána kis ideig nyibbadt is a jobb karom. a vérnyomáson mondhatni tökételes, nem magas, nem alacsony, többször mérem. lehet a stressz/depresszió tünete ez is? mert sok tünetem utal arra, ennek lehet köze hozzá?2013. jún. 24. 15:26
1/5 A kérdező kommentje:
ja de pl kicsit keveset iszok is..annak valószínűleg lehet hozzá köze? milyen tünetei vannak még annak, ha valaki keveset iszik?
ja és pár adat, ha szükséges lenne, 16 éves lány vagyok, 174 cm, 69 kg, átlagos alkat, és elég kevés húst eszek, hetente max. 1-2x, akkor is csak alultasakos dolgokat, annak is lehet köze hozzá? és a kevés húsfogyasztás miket okozhat?
2013. jún. 24. 15:33
2/5 anonim válasza:
Leesik a vérnyomásod. Igyál többet, hús heti kétszer elég, nem amiatt van.
3/5 anonim válasza:
Velem is folyton ez van. De mindig csak nyáron jön elő nálam.Amúgy lehet h túl gyorsan állsz fel és azért.
13/L
4/5 anonim válasza:
Nem fejlődőt a testeddel egyszerre az idegrendszered és a vénáid valószínűleg túl tágak és jól mondod túl keveset iszol ugyanis azért van ez mert tágak a lábadban a vénák amikor ülsz\fekszel a fejednek nincs szüksége annyi vérre így amikor felálsz a vér kimegy a fejedből és ezt úgy próbálja megoldani h újra vízszintbe kerülj h elájulsz velem is ez van bent tartottak a kórházban egy hétig ja és Naponta 3-4 liter folyadékot igyá így több lesz a véred és így nem fogsz szédülni legalábbis nekem ezt mondták
5/5 A kérdező kommentje:
köszi utolsó! és a kamaszkor után elmúlik? vagy később is ez lesz ha nem iszok eleget? ha fogalmad sincs, bocsi, csak háha mondták :D
2013. jún. 30. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!