Ki vagy Te? Kíváncsi vagyok, hogy ki mit gondol magáról, hogy kicsoda?
Ahhoz, hogy tudjuk mi a teendőnk, mi az életünk célja feltétlenül szükséges tudnunk, hogy kik vagyunk.
Előre is köszönöm a normális válaszokat!
20 alatt vagyok, 17 .
köszi, akkor várok még 3 évet ,és majd utána kezdem el sajnálni magam.
Möbiusz-szalag,a kérdéssel nincs semmi baj.Az kérdezte,ki vagy te,de te azt mondtad MI vagy.Azt kérdezte,mit gondolsz magadról,te pedig a szokásaidat hoztad fel.
Semmi baj nem lenne a válaszoddal,ha leírtad volna a lényeget.Mit mondanál egy sík világban,ahol nem létezik politika,biológia,matematika,vallás,és semmi olyan dolog amit az ember fogdos össze a ragacsos ujjaival,mit mondanál ha szemben állnál egy lénnyel akinek ezek semmit sem mondanak(mert nincsenek)de ismerni akar?
Kétlem hogy te is úgy érzed csak ennyiből állsz.Több vagy ennél.Csak mondd ki.
Ki vagy te?
Kedves Utolsó!
Pontosan megértetted azt, amit szerettem volna ezzel a kérdéssel kifejezni.
Sziasztok énis a mőbiusz által képviselt materialista felfogást képviselem, de tudom hogy vannak ilyen felfogásúak is mint ti akik ebben a "több vagy ennél" dologban hisznek.
mondjuk a lélek fogalmának és létezésének elfogadásával is gondjaim vannak, mivel ha eggy rendszernek tekintem magam ami működik de nem értem még nem tartom szükségesnek hogy higgyek nem egzakt fogalmakban.
szóval elhiszem bizonyos fokig hogy létezem de azt hogy az anyagomnál több vagyok azt nem.
miért lenne nekem egy jobb tulajdonságom mint egy kődarabnak hiszen mindketten csak kitöltjük a teret.
vagy ha elfogadnám egy számomra nem bizonyítható működtető erő létét amit nem vagyok képes felfogni az nem tudom hogy számítana e valamit.
szóval nem igazán látom értelmét a létemnek így azt sem tudhatom ki vagyok mivel ez a fogalom hogy én az értelmetlen léttel nem igazán összeggyeztethető.
bár most a kérdés alatt lévő állítással értettem csak eggyet.
rövidebben: nem tudom.
#12 vagyok,és #14,ez a válasz szerintem jó volt:) Mindenki képes kimondani hogy kicsoda,anélkül is hogy túlságosan spirituálisan fogná fel,vagy túlságosan elutasítaná azt.Ebből a válaszból,hiába vontad le azt a következtetést hogy nem tudod,átérződtél te magad.Jó válasz volt.
Kérdező:Örülök hogy egy hullámhosszon vagyunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!