Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is van így vele? Szeretni...

Más is van így vele? Szeretni akar valakit, és nincs senkije. Nem tudom bírom-e így. Nagyon nagyon rossz!

Figyelt kérdés
2 napja szakított velem a barátom, mert állítása szerint már nem szeret úgy, mint az elején. :/ És nagyonnagyon hiányzik, én még szeretem. :/ Hogy fogom bírni? :S Megoldás lenne egy újabb kapcsolat? :S
2009. okt. 28. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Utáljad meg... Nem tom igazán hogy de szerintem megoldható. Keress róla fotót világíts rá a szépséghibáira vagy beszéld ki a barátnőiddel! >:D Egyébként szerintem egy új kapcsolat rossz döntés lenne! Csak azért szeretni valakit hogy egy másikat ne szeress?! Nade nem azért de ez hülyeség. Aztán az új párod beléd fog zúgni teljesen aztán nem tudod lekaparni és megalázod őt mint téged a barátod! VAGY játssz a gépen hehehhe!!! Ja és kérlek ne vedd komolyan amit írtam mert tudod eléggé unatkoztam meg minden... Bár felőlem azt csinálsz amit akarsz! :D
2009. okt. 28. 17:13
 2/3 anonim ***** válasza:
megszokod. az elején elviselhetetlenül szar, utána sem szépül meg a dolog, de hozzászoksz, mert mást nem tudsz csinálni.
2009. okt. 28. 19:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy új kapcsolat addig nem segít, amíg a másikat szereted. Nincs mese, túl kell lépned ezen a csalódáson, és elfogadnod, hogy lesz más kapcsolatod, és valószínűleg új csalódásaid is. Aztán majd lesz olyan barátod, akivel viszont minden jó lesz! Egyébként ha foglalkozol magaddal és egy jó kis önbizalommal teli életet élsz, akkor annyira nem fog megrázni, ha valaki szakít veled. Fontos, hogy ezzel is foglalkozz, nem kell mindig mást szeretni azért, hogy jobban érezd magad...
2010. aug. 3. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!